7z ZIP RAR

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,317 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

7z ZIP RAR, Windows 8 tablet ve bilgisayarınızdaki dosyalarınızı sıkıştırmak ve açmak için kullanabileceğiniz bir uygulama.

7z ZIP RAR, Windows 8 tablet ve bilgisayarınızdaki dosyaları sıkıştırmak, sıkıştırılmış dosyaları da açmak için kullanabileceğiniz modern görünümlü bir uygulama. Adından da anlayacağınız üzere uygulamanın desteklediği format sayısı oldukça fazla. 7z, ZIP, RAR, CAB, TAR, ISO ve aklınıza gelebilecek onlarca formatta sıkıştırılmış dosyaları açabiliyorsunuz.

Windows 8 için özel hazırlanmış arayüz ile gelen WinRAR ve WinZip’e alternatif olarak kullanabileceğiniz 7z ZIP RAR uygulamasının en büyük özelliği hızlı olması. Dosyalarınızı sıkıştırırken, sıkıştırılmış dosyaları çıkartırken fazla zaman harcamıyorsunuz. Bunun dışında sıkıştırılmış dosya birden fazla ciltten oluşuyorsa ve şifreliyse uygulama bunu sorunsuzca açabiliyor.

Yüksek oranda sıkıştırma, yüksek hızda arşivleme ve yüksek hızda çıkartma özellikleri ile dikkat çeken 7z ZIP RAR’ın desteklediği formatlar ise;

Dosya açma: ZIP, 7z, BZ2, BZIP2, GZ, GZIP, TGZ, TAR, RAR, XZ, CAB, ISO, LZMA, CPIO, AR, LZIP, LZOP, LZ4
Dosya sıkıştırma: ZIP, GZ; BZ2, 7z, XZ, ISO, LZMA, CPIO, AR, LZIP, LZOP, LZ4

Erkan Calp

7z ZIP RAR

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
281 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

7z ZIP RAR uygulaması ile dosya ve klasörlerinizi yüksek hızda sıkıştırabilir, sıkıştırılmış dosyaları açabilirsiniz.

Dosya sıkıştırma ve açma programlarını gerek masaüstü bilgisayarımızda gerekse de mobil cihazlarımızda sıklıkla kullanıyoruz. 7z ZIP RAR isimli uygulama da bunlardan biri. Sadece Windows platformunda karşımıza çıkan uygulama popüler tüm sıkıştırma formatlarını desteklemekle kalmıyor, büyük boyuttaki ve birkaç ciltten oluşan dosyaları da sorunsuzca açabiliyor.

Windows Phone 8.1 cihazınıza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz 7z ZIP RAR uygulaması son derece modern ve kolay kullanılabilir bir arayüze sahip. Uygulamayı ilk açtığınızda dosya sıkıştırma, klasör sıkıştırma ve dosya açma olmak üzere üç seçenek ile karşılıyorsunuz. Hem dosyalarınızı sıkıştırırken hem de dosyalarınızı açarken kullanabileceğiniz seçenekler sınırlı ve dosya ve klasörlerinizi sıkıştırırken tercihlerinizi kaydedebiliyorsunuz.

Platformdaki benzer uygulamalar arasından modern arayüzü, hızı ve kolay kullanılabilirliği ile sıyrılan 7z ZIP RAR uygulaması 10’dan fazla dosya sıkıştırma ve açma formatını destekliyor. Telefonunuzda yer açmak ve dosyalarınızı e-posta ile daha hızlı göndermek için ihtiyaç duyacağınız uygulamanın tek kusuru ücretli olması.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WinZip

    WinZip ile .zip, .rar, .tar, .7z gibi pek çok arşiv dosyasını rahatlıkla açabilir, profesyonel sıkıştırma ve arşiv yönetim özelliklerinden faydalanabilirsiniz.
  • Hamster Free Zip Archiver

    Hamster Free Zip Archiver ZIP, RAR, 7z, ISO, TAR gibi arşiv formatlarını destekleyen hızlı ve ücretsiz bir dosya sıkıştırma programı.
  • RAR File Converter

    RAR formatlı arşiv dosyalarınızı hemen 7Z, TAR ve ZIP arşivlerine dönüştürmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir araç.
  • RAR to ZIP Converter

    RAR to ZIP Converter ile RAR dosyalarınızı ZIP formatına dönüştürebilirsiniz
  • SDR Free RAR File Opener

    SDR Free RAR File Opener ile RAR dosyalarını açabilir, zip dosyaları oluşturabilirsiniz
  • ArcThemALL

    UPX, 7z ve ZIP formatında dosya, klasör veya çalıştırılabilir exe dosyalarını sıkıştırmanızı ve bu tarz sıkıştırılmış dosyaları açabilmenizi sağlar.
  • UltimateZip

    UltimateZip, ZIP/ZIPX, RAR, ACE, LHA, 7-ZIP ve çok daha fazla sıkıştırılmış dosya uzantısını açabilen bir sıkıştırma programıdır.
  • UnPacker

    Rar ve zip dosyalarını sıkıştırıp açabilen bir yazılım..