8 Zip

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,123 TOPLAM İNDİRME
6.2 MB DOSYA BOYUTU

8 Zip, dosyaları birçok formatta sıkıştırabilen, yüksek boyutlu arşiv dosyalarını sorunsuzca açabilen etkili bir dosya arşiv uygulamasıdır.

8 Zip, Windows 8 / 8.1 tablet ve bilgisayarınızdaki dosyaları arşivlemek, arşivli dosyaları da açmak için kullanabileceğiniz bir uygulamadır. Güç dosya sıkıştırma ve açma uygulaması ile ZIP, 7z, TAR, GZIP, BIZP2 ve XZ formatında sıkıştırma yapabilir, RAR, ZIP, 7z, ZipX, ISO, BZIP2, GZIP, TAR, ARJ, CAB formatındaki dosyaların içeriğini görüntüleyebilirsiniz.

7z ve ZIP formatları için AES-256 şifreleme, çok ciltli arşivleri çıkarma, arama ve paylaşma desteği sunan 8 Zip, arşivli dosyalara müdahale etme izni de vermektedir. Arşivli bir dosyayı açmadan içerisine dilediğiniz bir dosyayı atabilir veya tam tersini yani arşiv içerisindeki bir dosyayı silebilirsiniz. Dahili oynatıcı sayesinde masaüstüne dönmeden arşivli dosyanın içeriğini görüntüleyebilirsiniz.

8 Zip Özellikleri:

  • Arşiv dosyası oluşturma (Popüler tüm arşiv formatlarını desteklemektedir.)
  • Sıkıştırılmış dosyaları açma (Yüksek boyutlu arşiv dosyalarını da açabilmektedir.)
  • Sıkıştırılmış dosyaları AES-256 şifreleme ile koruma (7z ve ZIP formatları içindir.)
  • Çok ciltli arşiv dosyalarını dışa çıkarma
  • Arşivden dosya çıkarma, dosya ekleme
  • Dahili oynatıcı (Video, müzik içeren arşiv dosyalarını doğrudan açma)
Erkan Calp

8 Zip

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
222 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

8 Zip uygulaması ile sıkıştırılmış dosyaları kolaylıkla açabilir, mevcut dosyalarınızı sıkıştırabilirsiniz.

8 Zip, Windows Phone akıllı telefon ve tabletinizde kullanabileceğiniz başarılı bir dosya sıkıştırma yöneticisidir. En çok tercih edilen sıkıştırılmış dosya formatlarını sorunsuzca açabilir, mevcut dosyalarınızı sıkıştırarak mobil cihazınızın depolama alanını açabilirsiniz.

Türkçe dil desteği ile gelen uygulama ile ZIP, 7z, TAR, GZIP, BZIP2, XZ formatında dosyalar yaratabilir, RAR, ZIP, 7z, ISO, BZIP2, GZIP, TAR, ARJ, CAB formatındaki dosyaları açabilirsiniz. Sıkıştırdığınız dosyalara parola atayarak başkalarının arşivli dosyanın içeriğini görmesini engelleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra sıkıştırdığınız dosya içerisine yeni bir dosya ekleyebilir veya mevcut dosyaları silebilirsiniz. Ayrıca arşiv dosyasını çıkartmadan içeriğini görüntüleyebilirsiniz.

Uzun boyutlu arşiv dosyalarını da sorunsuzca açabilen 8 Zip, kullanıcı dostu arayüz ile gelmektedir. Mevcut dosyalarınızı kolaylıkla arşiv dosyası haline dönüştürebilir veya arşiv dosyalarının içeriğini tek dokunuşla görebilir ve düzenleyebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 7z ZIP RAR

    7z ZIP RAR, Windows 8 tablet ve bilgisayarınızdaki dosyalarınızı sıkıştırmak ve açmak için kullanabileceğiniz bir uygulama.
  • WinZip (Windows 8)

    Popüler zip uygulaması WinZip'in Windows 8 cihazlar için geliştirilmiş sürümüdür.
  • CoffeeCup Free Zip Wizard

    CoffeeCup Free Zip Wizard ücretsiz dosya sıkıştırma ve ayıklamaya özelliklerine sahip yardımcı bir programdır.
  • WinZip

    WinZip ile .zip, .rar, .tar, .7z gibi pek çok arşiv dosyasını rahatlıkla açabilir, profesyonel sıkıştırma ve arşiv yönetim özelliklerinden faydalanabilirsiniz.
  • 3DMark

    3DMark Windows 8 uygulaması ile Windows tabletinizin performansını ölçebilirsiniz.
  • Google Search

    Lider arama motoru Google'ın Windows 8 uygulamasıdır.
  • TBMM

    TBMM, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin resmi Windows 8 uygulamasıdır.
  • myAppFree

    myAppFree, ücretli Windows 8 uygulama ve oyunları indirime girdiğinde haberdar eden bir uygulama.