8fact

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
132 TOPLAM İNDİRME
4.9 MB DOSYA BOYUTU

8fact, en ilginç gerçekleri ve bilgileri Android cihazınız üzerinden düzenli olarak takip etmenizi sağlayan ücretsiz bir eğlence uygulamasıdır.

8fact ile hergün yeni birşeyler öğrenebilirsiniz. Enteresan bilgi ve gerçekleri öğrenmeyi seven kişilerin mutlaka cihazlarında bulundurması gereken uygulamalardan biri olan 8fact, işini gayet güzel bir şekilde yapmaktadır.

Uygulamayı kullanmak oldukça kolay ve basit. Uygulamayı kullanarak hergün yeni ve heyecanlı gerçekleri keşfedebilirsiniz. Ayrıca uygulama içerisinde nasıl kullanmak istediğinize dair 2 farklı yol sunuluyor. Bunlardan biri videolar, diğeri ise resimler. İstediğiniz içerik türüne belirleyerek listeden aşağıya doğru inerek tüm ilginç gerçekleri görebilirsiniz.

Uygulama üzerindeki içerikleri cihazınızın SD kartına indirebiliyorsunuz. Fakat videoları indiremiyorsunuz. Yinede arkadaşlarınız ile paylaşmak isterseniz, sosyal medya platformları üzerinden paylaşabilirsiniz. Eğer WiFi bağlantısı kullanmıyorsanız HQ fotoğrafları kapatabilirsiniz. WiFi bağlantıya geçtiğinizde bu seçeneği tekrar aktif ederek, resimleri yüksek kalitede görüntüleyebilirsiniz.

Duymadığınız enterasan gerçekleri öğrenmek için kullanabileceğiniz 8fact'i, Android telefon ve tabletlerinizde kullanmak için ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

8fact

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
2.1 MB DOSYA BOYUTU

8Fact, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde günce 5 - 10 dakikanızı ayırarak çok eğlenceli ve ilginç bilgiler öğrenmenizi sağlayacak olan yararlı bir iOS uygulamasıdır.

Gerçek anlamda bilgili bir kişi olmak için okumaya hiç bir zaman ara vermemenin gerektiğini herkes bilir. Kitap, haber, dergi, yararlı makaleler vb. içerikler her zaman bilgi kapasitemizin artmasına neden olur. Fakat bilginin ve öğrenmenin sınırı yoktur. Eğlenceli bir şekilde ve ilginç bilgiler öğrenebileceğimiz 8Fact uygulaması da bu yüzden geliştirilen yararlı bir iOS uygulamasıdır.

8Fact ile iPhone ve iPad'lerimiz üzerinde her gün farklı, eğlenceli ve garip gerçekleri öğrenebilirsiniz. Üstelik bunun için çok fazla zaman harcamanıza gerek yok. Kısa molalar, boş vakitleriniz yada can sıkıntılarınızda uygulamayı açarak kontrol etmeniz ve 3 - 5 dakikanızı ayırmanız yeterli olacaktır.

Her gün yeni gerçekler keşfetmenizi sağlayacak olan uygulamanın tasarımı son derece şık ve modern. Ayrıca kullanımı da çok basit. Farklı dil destekleri olmasına rağmen Türkçe dil desteği bulunmaması eksilerinden bir tanesi. Eğer İngilizceniz yada farklı bir dil bilginiz varsa uygulamayı rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Uygulama üzerinde yer alan gerçekler hakkında yapılan Facebook yorumları direkt olarak gösterilmektedir. Siz de yorum yapabilir, beğenebilir ve dilerseniz arkadaşlarınız ile paylaşımda bulunabilirsiniz.

Eğer her gün farklı ve ilginç gerçekler öğrenmek istiyorsanız 8Fact uygulamasını kullanmak için 1.99 TL ödemeniz gerekiyor. Uygulamanın Android versiyonu ücretsiz olmasına rağmen iOS uygulaması malesef ücretli. Yinede ben ödeyeceğiniz 2 TL'ye değecek bir uygulama olduğunu düşünüyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Selfshot

    Selfshot uygulamasını kullanarak karanlık ortamlarda dahi Android cihazınızla selfie çekimleri gerçekleştirebilirsiniz.
  • Face Swap

    Face Swap ile fotoğraflardaki yüzleri birbirleri ile değiştirebilirsiniz.
  • FatBooth

    FatBooth, kamera ile çekeceğiniz fotoğraflara şişman görünümü kazandıran başarılı ve popüler bir uygulama.
  • Capstagram

    Capstagram ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir caps uygulamasıdır.
  • FxGuru: Movie FX Director

    FxGuru: Movie FX Director, çektiğiniz videolara çeşitli sinematik efektler ekleyebileceğiniz bir video uygulaması.
  • tvyo

    Android tvyo uygulamasıyla popüler tv dizilerini dilediğiniz yerden takip edebilirsiniz.
  • Face Swap Live

    Face Swap Live, Android telefonunuzda kullanabileceğiniz en iyi canlı yüz değiştirme uygulaması.
  • Framy

    Framy uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda kendi yüz videolarınızı eğlenceli animasyonlar haline getirebiliyorsunuz.