a-squared Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
32,115 TOPLAM İNDİRME
82.4 MB DOSYA BOYUTU

Klasik programların sildiği spyware, solucan, backdoor, keylogger, dialer ve daha bir çok zararlı yazılımı bilgisayarınızdan tamamen silerek güvenliğinizi sürekli sağlamış oluyor.

Güvenlik konusunda kendini kanıtlamış olan programlardan olan a-squared Anti-Malware'in ücretsiz versiyonudur. Kişisel kullanım için tamamen ücretsizdir. Bilgisayarınızı malware'lerden temizlemek için birebir olan bu program sadece bununla kalmıyor, klasik programların sildiği spyware, solucan, backdoor, keylogger, dialer ve daha bir çok zararlı yazılımı bilgisayarınızdan kaldırarak internet üzerindeki gezintinizi güvenli bir hale getiriyor.
Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • a-squared Anti-Dialer

    Dial-Up bağlantınızın telefon numaralarını yüksek ücretli dış hatlar ile değiştiren küçük ama çok tehlikeli programları, A-Squared Anti-Dialer sayesinde basit ve kolay bir şekilde engelleyebilirsiniz.
  • a-squared Command Line Scanner

    Emsi Software tarafından profesyonel kullanıcılar için üretilmiş, anti-malware yazılımları ile aynı özelliklere sahip ücretsiz bir komut satır tarayıcısıdır.
  • Kaspersky Free Antivirus

    Kaspersky Free Antivirus, kaspersky'nin ücretsiz antivirüs programıdır. Windows bilgisayarınızı virüslere karşı korur.
  • Avast Free Antivirus

    Avast Free Antivirus, gerçek zamanlı olarak gelişmiş kötü amaçlı yazılım ve virüs koruması sağlayan ücretsiz antivirüs programı.
  • Panda Free Antivirus

    Panda Free Antivirus bilgisayarınızı tamamen güvenli bir hale getirebilen ücretsiz bir antivirüs programı olarak yayınlandı.
  • Amiti Free Antivirus

    Amiti Free Antivirus ile bilgisayarınızı virüslere karşı koruyabilirsiniz
  • Ad-Aware Free Antivirus+

    Ad-Aware Free Antivirus+, bilgisayar kullanıcılarını tüm sanal tehditlere karşı koruyan güvenilir bir antivirus ve casus yazılımlara karşı koruma programıdır.
  • AVG AntiVirus Free 2021

    AVG AntiVirus Free, gelişmiş güvenlik seçenekleri ile bilgisayarınızı ve kişisel bilgilerinizi koruma altına alan güçlü ve ücretsiz bir antivirüs yazılımıdır.