ABBYY ScanTo Office

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
31,442 TOPLAM İNDİRME
37.3 MB DOSYA BOYUTU

Kağıttan tarama yaparak bilgisayara aktarmanıza yardımcı bir program.

Kağıttan bilgisayara yazı aktarmakrnBilgisayarda yazdığınız bir yazıyı daha sonradan değiştirmek veya bazı eklemeler yapmak istediğinizde işiniz kolay. Word'de kaydettiyseniz yine Word'de açarsınız ve gerekenleri yaparsınız. Ama yıllar önce daktiloda yazdığınız bir yazıda düzeltme veya ekleme yapmak istediğinizde bilgisayarı bırakıp daktilonun başına geçmek zorundasınız. Yazılan bütün sayfaları yeniden yazmak ve eklemeleri bu şekilde yapmak durumundasınız. Bu da büyük zaman kaybı demektir. Oysa bir tarayıcınız varsa, bir de bilgisayarınızda metin tarayıcı program yüklüyse metnin tümünü bilgisayara aktarır ve düzeltmeleri bunun üstünde yaparak yazıcıda yeniden yazdırırsınız. İşte metin tarayıcı programların önemi burda ortaya çıkıyor. Ayrıca kitaptan tarama yapıp üzerinde değişiklik yapacaksanız bu program çok başarılı.. Bu program Türkçe olmamsına rağmen Türkçe harfleri tanıması açısından oldukça becerikli. rn
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ABBYY PDF Transformer

    Özellikle PDF dökümanlarıyla çok çalışanlar için geliştirilen ABBYY PDF Transformer, PDF dokümanlar oluşturmak, dönüştürmek ve düzenlemek için tercih edilebilecek bir yazılım. Program özellikle Microsoft Office belgelerini PDF'ye dön
  • ABBYY FineReader

    Ödüllü OCR yazılımı ABBYY FineReader 15 ile tüm taranmış belgeler kusursuz şekilde yazıya aktarılarak düzenlenebiliyor.
  • ABBYY Screenshot Reader

    ABBYY Screenshot Reader ile hem ekran görüntüleri yakalayabilir hem de bu görüntülerdeki yazıları düzenlenebilir metinlere dönüştürebilirsiniz.
  • Kingsoft Office Suite Free

    Ücretsiz ve kullanımı kolay ofis programı arayanlar için gerekli bir uygulama.
  • Trio Office

    Trio Office, Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) programına ücretsiz alternatif. Ücretsiz ofis programı arayanlar için tavsiyedir.
  • Office 2013

    Microsoft Office 2013, Windows 8 ile duyurulan ofis programı. En çok kullanılan ofis programları arasında.
  • Office 2010 Trial Extender

    Microsoft Office 2010 deneme sürümü süresini uzatmak ister misiniz? Bu işlemi sizin için yaparak Office deneme süresini 30 günden 180 güne çıkarılmasını sağlayan Office 2010 Trial Extender'ı kullanmak için tek tuşa basmanız yeterli.
  • Microsoft Office 2019

    Microsoft Office 2019 Türkçe indirip kullanabileceğiniz en iyi ofis programı