Abstruct

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Kreatif duvar kağıtları artık 4K olarak telefonunda.

Abstruct, ödüllü OnePlus duvar kağıdı sanatçısı Hampus Olsson tarafından yapılan resmi duvar kağıdı uygulamasıdır. Yalnızca uygulamada bulabileceğiniz 300'ün üzerinde özel duvar kağıdını ücretsiz indirin.

Tüm duvar kağıtları 4K çözünürlükte mevcuttur, bu uygulama geleceğin kanıtıdır. Endişelenmeyin, cihazınızın veri giderlerinizden tasarruf etmesi için otomatik olarak doğru boyutta hizmet ediyor. Hampus Olsson tarafından OnePlus 2'den en son OnePlus 7'ye kadar olan tüm resmi OnePlus duvar kağıtlarını tek bir yerde yayınlayın.

Harika ve minimalist, canlı bir görünümden soyut bir düş manzarasına uzanan farklı tarzlarda duvar kağıtlarına hemen göz gezdir. Uygulama, duvar kağıtları arasında geçiş yapmayı kolaylaştırmak için favori duvar kağıtlarınızı tek bir yere kaydetme gibi özelliklere sahip ve modern bir tasarıma sahip.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wallcraft APK

    Android duvar kağıdı uygulaması Wallcraft APK, cep telefonunuz için 4k ve HD duvar kağıtları sunar. 4d ve 3 boyutlu duvar kağıdı da bulabilirsiniz.
  • Fenerbahçe Duvar Kağıtları

    Fenerbahçe Duvar Kağıtları, Fenerbahçe taraftarlarına özel olarak geliştirilen ücretsiz bir Android Fenerbahçe duvar kağıdı uygulaması.
  • Beşiktaş Duvar Kağıtları

    Beşiktaş Duvar Kağıtları, Android telefon ve tablet sahibi olan Beşiktaş taraftarlarının ücretsiz olarak kullanabileceği bir duvar kağıdı uygulaması.
  • Wallpaper Alpha APK

    Wallpaper Alpha APK ile Android tablet ve telefonunuza dinamik duvar kağıtları ekleyebilirsiniz.
  • Phonbbit

    Phonbbit, Android telefon ve tabletleriniz için birbirinden güzel duvar kağıtları bulup indirmenizi sağlayan bir Android duvar kağıdı uygulaması.
  • Full HD Wallpapers

    Full HD Wallpapers uygulamasında yüksek kaliteli duvar kağıtları indirebilirsiniz.
  • Magical Wallpaper

    Magical Wallpaper, her gün farklı duvar kağıtları kullanabilmenizi sağlayan ücretsiz bir Android duvar kağıdı uygulaması.
  • Cats Wallpapers HQ

    Cats Wallpapers HQ, birbirinden güzel ve sevimli kedi duvar kağıtları bulabileceğiniz ücretsiz bir Android duvar kağıdı uygulaması.