Aby Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Aby Escape, rakunu kontrol ettiğiniz sonsuz koşu türünde Android oyunu.

Aby Escape, oyuna ismini taşıyan şansız ve beceriksiz bir rakunu kontrol ettiğimiz sonsuz koşu türünde bir Android oyunu. Telefon ve tabletimize ücretsiz indirip satın alımla uğraşmadan reklamlara takılmadan keyifle oynayabildiğimiz koşu oyununda sınırsız ve hikaye modu olmak üzere iki seçeneğimiz bulunuyor.

Animasyonlarla desteklenmiş her yaştan oyuncunun dikkatini çekebilecek görsellere sahip oyunda şaşkın bir rakunun yerine geçiyoruz. Bazen karlı dağlarda, bazen şehirde, bazen de arazide saldırganlardan kaçmaya çalışıyoruz. Noel babalar, polisler, motosiklet çeteleri dahil çok sayıda bizi yaklamak için can atan karakterler mevcut.

Oyunda ilerlemek çok basit değil. Bir yandan karşımıza olmadık zamanda çıkan engelleri aşmamız gerekirken, diğer yandan önümüzde ilerleyen, bizi bitirmek için yemin etmiş düşmanlarla mücadele etmemiz gerekiyor. Bazen engeller kaçarak şans eseri yaptığımız, bazen de bilerek yaptığımız artistik hareketlerle ekstra puan kazanabiliyoruz. Topladığımız puanlarla yeni karakter ve aksesuarlar açabiliyoruz.

Aby Escape’i benzerlerinden ayıran tek yanı görselleri ve karakter animasyonları değil. Klasik bildiğimiz sonu gelmeyen diğer bir deyişle durmadan kaçmaya çalıştığımız sonsuz modun yanında hikaye modu seçeneği sunuyor. Farklı mekanlarda geçen ve farklı engeller karşılaştığımız hikaye modunda 30 bölüm bulunuyor.

Erkan Calp

Aby Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Aby Escape, rakunu kötü karakterlerin elinden kurtarmaya çalıştığınız sonsuz koşu oyunu.

Aby Escape, şaşkın rakunu etrafındaki tehlikelerden uzak tutmaya çalıştığımız sonsuz koşu türünde iOS oyunu ve hem iPhone hem de iPad cihazımıza ücretsiz indirip oynayabiliyoruz.

İnanılmaz yetenekli olan ve hareketleriyle bizi güldüren rakunun peşine düşmüş çok sayıda kötü karakterin amaçlarına ulaşmasına engel olmaya çalıştığımız oyunda farklı oyun seçenekleri sıradanlığı ortadan kaldırıyor. Rakunun tüm yeteneklerini sergileyebildiği sınırsız modunun haricinde noel babalar, motosiklet çeteleri, polisler ve daha nice yakalamak için can atan karakterle mücadelesinde yardımcı olduğumuz hikaye modu seçenekler arasında. Sınırsız modda tamamlamamız gereken 50 özel bölüm bulunurken, hikaye modunda farklı mekanlarda geçen 30 bölüm karşımıza çıkıyor.

Oyunun kontrol sistemi ise benzerleriyle aynı. Durmadan koşan rakunu sağa sol yönlendirmek, engellerden atlatmak için ilgili yöne kaydırma hareketini uyguluyoruz. Oyun alanının aşağısında beliren sınırlı sayıda kullanıma açık güçlendiricileri de karşımıza çıkan kötü karakterleri atlatmak için kullanıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Now Escape

    Now Escape, neon görsellere sahip zorlu beceri oyunu.
  • Escape

    Escape heyecan dolu anlar yaşayacağınız bir beceri oyunudur
  • Tap Tap Escape

    Tap Tap Escape, Türk yapımı zorlu eğlence dozu yüksek beceri oyunu.
  • Push&Escape

    Beceri oyunlarına yepyeni bir mentalite getiren ücretsiz bir Uzak Doğu yapımı oyun arıyorsanız Push&Escape hoşunuza gidecektir.
  • Red Bit Escape

    Red Bit Escape, inanılmaz hızlı olmanız gereken saniyelerin önem kazandığı beceri türünde bir Android oyunu.
  • Rope Escape

    Rope Escape, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz hızlı tempolu bir ipte sallanma oyunudur.
  • Escape Axe

    Escape Axe basit ve eğlenceli bir Android oyunudur
  • Escape it!

    Escape it!'te başarılı olabilmek için dikkatli gözlere ve hızlı parmaklara sahip olmamız gerekiyor.