Abyss: The Wraiths of Eden

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,699 TOPLAM İNDİRME
618 MB DOSYA BOYUTU

Abyss The Wraiths of Eden ile gizemli bir yolculuğa çıkıyoruz

Abyss: The Wraiths of Eden, Windows 8 ve üst versiyonlarına sahip bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz, eğlenceli zeka oyunları içeren bir bulmaca oyunudur.

Abyss: The Wraiths of Eden'de nişanlısı okyanusun karanlık boşluğunda gizemli bir şekilde kaybolan bir kahramanın hikayesi konu alınıyor. Kahramanımız nişanlısını bulmak için nefesini tutarak deniz altına dalıyor ve kayıp bir antik şehri keşfediyor. Bu kayıp şehir birçok heyecan doğuran gizem ve doğa üstü güçle kuşatılmıştır ve her adımımızı dikkatle atmamız gerekmektedir. Eden adlı bu kayıp şehirde kadim bir kötülük yatmaktadır ve kahramanımız bu kötülüğe doğru adım adım yol almaktadır.

Abyss: The Wraiths of Eden oyununda kayıp Eden şehrine doğru olan yolculuğumuzda karşımıza yaratıcı bir şekilde tasarlanmış bulmacalar çıkıyor ve algılama yeteneğimiz ölçülüyor. Bulmacaları çözmenin yanında detaylara odaklanarak gizli eşyaları ortaya çıkarmalıyız ve nişanlımızla ilgili ipuçlarını toplamalıyız.

Abyss: The Wraiths of Eden el çizimi türündeki yüksek kaliteli grafiklere sahip bir oyun. Çizgi roman havasındaki oyunda animasyonlar da oldukça etkileyici. Oyunda yer alan bulmacalar zekamızı çalıştırmamızı gerektiriyor ve zihinsel gelişimimize katkıda bulunuyor.

Can Erdil Şentürk

Abyss: The Wraiths of Eden

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
374 TOPLAM İNDİRME

Abyss: The Wraiths of Eden, korku dolu anlar yaşayacağınız yolculuğunuzda boyunca gizemli olayları çözmeye çalışacağınız heyecanlı ve ücretsiz bir Android oyunudur.

Abyss: The Wraiths of Eden, oynadıkça bağımlılık kazandıran bir Android deniz macerası oyunudur. Oyundaki amacınız keşifçi Robert Marceau'yu bulmak. Oyun içerisinde Robert'in nişanlısının kontrolünü sağlayarak, okyasnusların gizemli yanlarını keşfetmeli ve ipuçları toplamalısınız.

Oyunda 3 farklı oyun modu bulunmaktadır. Bunlar Normal, Gelişmiş ve Expert. Her bir oyun modundaki bölümler farklı zorluklardadır. Bu tür oyunlarda kendinize güveniyorsanız Experd modu seçerek oynayabilirsiniz. Oyun içi kontroller son derece basit ve rahattır. Objelerin üzerlerine dokunmak yeterli olmaktadır. Ayrıca objelere yakından bakabiliyorsunuz. Gizemli olayları çözme konusunda tamamen özgürsünüz.

Oyunun grafikleri oldukça etkileyici diyebilirim. Çok az sayıda oyunda karşılaşabileceğiniz kalitedeki grafikler ile oyunun yapısı ve heyecanlı oynanışı ile birleşince ortaya oyuncuların ilgisini çeken ve oynadıkça bağımlılık kazandıran bir macera oyunu çıkmış. Oyunun ana hikayesinden ayrı olarak oyun içerisinde bazı ufak oyunlarda bulunmaktadır. Bu ufak görevleri bitirerek maceranıza heyecan katabilirsiniz. Oyun içerisinde çok fazla sayıda keşfedilmesi gereken obje ve yer bulunuyor. Bu nedenle her yere dikkatlice bakmalı ve gizemli şeylerin sırrını çözmelisiniz.

Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz heyecanlı bir macera oyunu arıyorsanız Abyss: The Wraiths of Eden, sizin için iyi bir seçim olabilir. Oyunu ücretsiz olarak indirerek hemen bu serüvene dahil olabilirsiniz.

Oyunun aşağıdaki tanıtım videosunu izleyerek oyun hakkında merak ettiklerinize yanıt bulabilirsiniz.

 

Barış YANIK

Abyss: The Wraiths of Eden

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME

Abyss: The Wraiths of Eden, gizemli olayları çözmeye çalışacağını heyecanlı ve etkileyici bir iOS oyunudur.

Abyss: The Wraiths of Eden, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz heyecanlı ve ücretsiz bir macera oyunudur. Macera oyunları kategorisine farklı bir bakış açısı kazandıran oyunun özel bir oynanış yapısı ve grafikleri bulunuyor. Oyundaki amcınız Robert Marceau isimli keşifçiyi bulmak. Gizemli bir şekilde kaybolan Robert'ı bulmak için nişanlısının kontrolünü sağlıyorsunuz.

Oyunda 3 farklı zorluk seviyesi bulunmaktadır. Kendi yeteneklerinize göre farklı zorluk seviyelerinde oynayabilirsiniz. Fakat kendinize güveniniz tamsa, Expert modunda oynamanızı öneririm. Sorunsuz ve rahat bir kontrol mekanizması bulunan oyunu oynarken herhangi bir kontrol problemi yaşamazsınız. Objeleri keşfetmeki için üzerlerine dokunmanız yeterli. Ayrıca objeleri yakından incelemek isterseniz görüntüyü yakınlaştırabilirsiniz.

İçerisinde ana hikayesinden ayrı olarka bir çok ufak oyun bulunan Abyss: The Wraiths of Eden içerisinde keşfetmeni gereken bir çok obje ve yer bulunuyor. iOS cihazlarınız üzerinde oynamak için farklı ve heyecanlı bir macera oyunu arıyorsanız sizin için iyi bir seçim olacaktır.

Özellikler:

  • iPhone 5 desteği
  • Gam Center desteği
  • 40 Farklı etkileyici mekan
  • 16 Farklı özel senaryo
  • 3 Farklı zorluk seviyesi

Oyunun aşağıdaki tanıtım videosunu izleyerek oyun hakkında merak ettiklerinize yanıt bulabilirsiniz.

 

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Abyss Abyss Web Server

    Kişisel bir Web server'a sahip olmak istediğinizde önünüzde iki alternatif vardır:
  • Abyss Web Server X1 for Linux 1.2.3.0

    Abyss Web Server X1, ücretsiz bir kişisel web sunucusudur
  • King of Thieves

    King of Thieves, Cut the Rope serileriyle ünlü ZeptoLab'in ücretsiz çok oyunculu platform - bulmaca oyunu.
  • Milkmaid of the Milky Way

    Milkmaid of the Milky Way retro tarzda grafiklere sahip olan bir macera oyunudur
  • Abyss 2 v.1.0

    Su altında canavarlarla mütiş savaşlar yapıyorsunuz. Onları öldürüp yeilerinin gelmesini bekliyorsun...
  • Curse of Anabelle

    Curse of Anabelle PC İndir: Türk yapımı hikaye tabanlı macera korku bulmaca oyunu Curse of Anabelle Steam'de!
  • Adventure of Stars

    Adventure of Stars, renkli küpleri eşleştirmeye dayanan bulmaca oyunu.
  • The Lord Of The Rings: Return To Moria

    The Lord Of The Rings: Return To Moria ile madenlere geri dönün. Cüceleri kontrol edin ve hayatta kalmak için kazmaya başlayın.