AC Ameliyat Simülatörü

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
701 TOPLAM İNDİRME

AC Ameliyat Simülatörü mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir ameliyat oyunudur

AC Ameliyat Simülatörü boş vakitlerinizi eğlenceli bir şekilde değerlendirmek için oynayabileceğiniz bir mobil ameliyat oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan AC Ameliyat Simülatörü'nde acil serviste görev yapan bir doktorun yerine geçiyoruz ve acil müdahaleye ihtiyaç duyan hastalara operasyon yaparak onların hayatını kurtarmaya çalışıyoruz. Oyun boyunca farklı acil durumlarla karşılaşmaktayız. Depremler, yangınlar ve diğer kazalar sonucu oluşan yaralanmalarda veya sakatlıklarda hastaları ameliyat etmemiz gerekiyor.

AC Ameliyat Simülatörü'nde ameliyatları gerçekleştirirken doğru zamanda doğru doktor araçlarını kullanmalıyız. Yanlış yapacağımız hamleler hastanın sağlığını tehdit edebiliyor. Gerçek doktor araçlarına yer veren oyunda kalp ameliyatı, doğum gibi farklı cerrahi operasyonlar yapabilmekteyiz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Savaş Pilotu Simülatörü 3B APK

    Savaş Pilotu Simülatörü 3B APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir, internetsiz uçuş simülatörü oyunu.
  • Surgeon Simulator

    Surgeon Simulator, şanssız hasta Bob'u ameliyat ile tedavi etmeye çalışacağınız komik ve eğlenceli bir Android ameliyat oyunu.
  • Tır Simülatörü

    Tır Simülatörü gerçekçi fizik hesaplamalarına yer veren bir simülasyon oyunudur
  • Blocky Farm Racing APK

    Blocky Farm Racing APK Android oyunu çiftlik simülatörü ve yarış oyunlarını bir araya getiriyor. Çiftlik hayatını yaşatan sürüş simülatörü internetsiz oynanabiliyor.
  • Airport City APK

    Airport City APK Android simülasyon oyunu, uçak oyunları, uçuş simülatörü, şehir kurma oyunu, şehir simülatörü oyunları severleri bir araya topluyor.
  • Car Simulator M5 APK

    Car Simulator M5 APK Android, araba simülatörü oyunudur. Araba simülasyon oyunu ücretsizdir ve internetsiz/online oynama seçeneği sunar.
  • Public Transport Simulator Coach APK

    Public Transport Simulator Coach APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir otobüs sürme oyunu. Otobüs simülatörü internetsiz oynanır.
  • Bid Wars APK

    Bid Wars APK mobilde en çok oynanan açık artırma oyunu. Strateji gerektiren oyunda farklı depolara giderek müzayedelere katılıyorsunuz.