Ace Fishing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Ace Fishing, online oynanan kaliteli görsellere sahip balık tutma oyunu.

Ace Fishing, animasyonlarla desteklenmiş yüksek kalitede görselleriyle Android platformunda öne çıkan balık tutma oyunu. Benzerlerinden farklı olarak harita üzerinden ilerlediğimiz ve turnuvalara katıldığımız oyunda Amazon Nehrinden Çin’e dünyanın dört bir yanını gezerek farklı türde balıkları ağımıza takmak için uğraş veriyoruz.

Balık tutmak için son derece müsait yerlerde birbirinden inatçı balıkları ağımıza takıp dünyanın en iyi balıkçısı unvanına sahip olmaya çalıştığımız oyunda iki şekilde ilerliyoruz. Harita üzerinden her bölümde farklı bir balığı tutarak kariyer yapıyoruz ve günlük düzenlenen ödüllü turnuvalara katılıyoruz.

Balık tutma oyunlarında genellikle sakin bir ortamda bulunuruz ve balık bir türlü oltamıza takılmaz. Ancak bu oyunda balığı tutmak saniyelik iş. Sadece 5 saniye içerisinde balık oltaya geliyor, birkaç çırpınışın ardından kendini bizlere gösteriyor. Oyunun başında öğreticiyi hızlıca atlamazsanız oyunda ilerlerken fazla zorlanacağınızı düşünmüyorum.

Erkan Calp

Ace Fishing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
84 MB DOSYA BOYUTU

Ace Fishing, günlük etkinlikler de içeren online balık tutma oyunu.

Ace Fishing, 3 boyutlu detaylı yüksek kalitede görsellere sahip online balık tutma oyunu. iOS platformunda da ücretsiz indirilebiliyor olmasıyla beğenimizi kazanan oyunda Amazon Nehrinden Çin’e dünyanın gezilmedik yerini bırakmıyoruz.

Hem iPhone hem de iPad üzerinde tek parmakla rahatlıkla oynanabilen oyunda balık tutmak için yaratılmış dedirten yerlerde farklı cinste balıkları tutarak günümüzü geçiriyoruz. Harita üzerinden ilerliyor, tuttuğumuz her balık sonrasında puan kazanıyor, puanlarımızı oltaya daha zor takılan, dirençli balıkları yakalamak için olta ve yemlerimizi yenilemek için kullanıyoruz. Ayrıca günlük yenilenen etkinlikler de puan kazandırıyor.

Ace Fishing’te balık yakalama işi oldukça basite indirgenmiş. Eğer hareketleri doğru zamanda yaparsak en inatçı balığı bile yakalamamız dakikamızı almıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Real Fishing Ace Pro

    Real Fishing Ace Pro, farklı yerlerde farklı hava koşullarında balık tutma keyfi yaşatan Android oyunu.
  • Ridiculous Fishing

    Ridiculous Fishing, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Panda Fishing

    Panda Fishing eğlenceli bir balık tutma oyunudur
  • Rapala Fishing

    Rapala Fishing, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz en gerçekçi balık tutma oyunu.
  • Fishing Break

    Fishing Break, anime görsellere sahip hızlı balık tutma oyunu.
  • Fishing Day

    Fishing Day, Android platformuna özel çıkan retro balık tutma oyunu.
  • Big Sport Fishing 2017

    Big Sport Fishing 2017, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli balık tutma oyunu.
  • Fishing Game

    Fishing Game, okyanusta minik bir balık olarak çıkacağınız yolculukta büyüyerek kendinizi korumanız gereken güzel bir Android balık oyunu.