Across Age 2

ÜCRETSİZ
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

İlginç yaratıklarla mücadele ederek zorlu görevler üstleneceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Birkaç farklı karakterle birlikte çeşitli görevler üstleneceğiniz ve aksiyon dolu bir serüvene atılacağınız Across Age 2, mobil platformda rol oyunları kategorisinde yer alan ve binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan kaliteli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda etkileyici grafik tasarımı ve keyif verici ses efektleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, çeşitli engellerle ve tuzaklarla donatılmış zorlu parkurlarda ilerleyerek karşınıza çıkan yaratıklarla savaşmak ve sizden istenilen sandıkları bularak görevleri tamamlamaktır. Görevlerde karşılaşacağınız yaratıklara karşı kılıcınızı kullanabilir ve onları etkisiz hale getirerek sandıklara ulaşabilirsiniz. Labirentlerin arasında ilerleyerek size engel olan küp blokları farklı bölgelere iteleyebilir ve önünüzü açabilirsiniz. Duvarlardan atlayarak sandıkların bulunduğu bölgelere ulaşabilir ve görevleri tamamlayarak seviye atlayabilirsiniz.

Oyunda toplamda 4 farklı karakter ve birbiriden zorlu onlarca görev yer almaktadır. Ayrıca yaratılarla savaşmak için kullanabileceğiniz birçok farklı savaş aleti bulunmaktadır.

Android işletim sistemine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan Across Age 2, ücretsiz olarak erişebileceğiniz serinin ikinci oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Blackout Age

    Karanlık bir atmosferde hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Age Of Stone: Survival

    Hayatta kalma mücadelesi vereceğiz.
  • Hunter Age

    Hunter Age, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Stone Age Begins

    Stone Age Begins, dinozorları yakalayıp eğittiğiniz Türkçe dil destekli Android oyunu.
  • Brutal Age: Horde Invasion

    Brutal Age: Horde Invasion, Android işletim sistemine sahip tablet ve telelefonlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Magic Legion - Age of Heroes

    Magic Legion - Age of Heroes, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Heroes of Dragon Age

    Heroes of Dragon Age, Electronic Arts firması tarafından geliştirilen ve Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz destansı bir rol yapma oyunudur.
  • Winter Craft 4: Ice Age

    Winter Craft 4: Ice Age, buz devrini konu alan Minecraft benzeri, eğlenceli ve ücretsiz bir Android sandbox oyunu.