AdBender

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Dizilerinizi kaçırmayın! Favori dizilerinizin son bölüm fragmanlarını izleyin.

AdBender, Türk dizilerini, eğlence programlarını takip eden herkesin telefonunda olması gereken uygulamalardan. Dizilerin başlayacağı saati bildiren, reklam aralarında da ne zaman başlayacağını haber veren uygulamada Çukur, Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz, Söz, Kadın gibi en çok izlenen dizilerin yeni bölüm fragmanları da yayınlanıyor.

Dizi saatini kaçırma, reklamda zaplarken diziyi kaçırma gibi dizi izleyicilerinin yaşadığı sorunları çözen, Türk dizilerini kaçırmayan kişileri bir araya getiren sosyal nitelikli harika bir Android uygulaması AdBender. Takip ettiğiniz/izlediğiniz dizileri seçmeniz yeterli oluyor. Uygulama, diziniz başlamaya yakın push bildirim yollayarak sizi haberdar ediyor. Dizi her reklama girdiğinde ve çıktığında da bildirim alabiliyorsunuz. Ülkemizde reklamların diziden daha uzun olduğunu düşünürsek oldukça faydalı bir özellik. Dizi başlama saatini ve reklamları bildirmek dışında reyting rekorları kıran, yeni bölümü sabırsızlıkla beklenen dizilerin de son fragmanlarını yayınlıyor. Dilerseniz fragman hakkında düşüncelerinizi diğer dizi severlerle paylaşabiliyorsunuz.

Erkan Calp

AdBender

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
24.8 MB DOSYA BOYUTU

Dizi saatini kaçırmaya, reklam arası gezinirken sahne kaçırmaya son!

AdBender, Türk dizileri ve eğlence programları, Netflix film ve dizileri takip edebileceğiniz harika bir mobil uygulama. Çukur, Diriliş Ertuğrul, Avlu, Sen Anlat Karadeniz, Kızım, Söz, Çocuklar Duymasın ve daha nice en çok izlenen, yeni bölümü merakla beklenen dizilerin başlama saatinde haberdar eden, sevdiğiniz dizilerin son bölüm fragmanlarını da izleyebileceğiniz sosyal uygulama.

Tamamen ücretsiz, reklamsız bir dizi takip uygulaması olan AdBender, her dizi izleyicisinin telefonunda olması gerektiğini düşündüğüm bir uygulama. İzlediğiniz dizileri seçiyorsunuz ve dizinizin yeni bölümü yayınlandığında anlık bildirim alıyorsunuz. Türkiye’de reyting rekorları kıran dizilerin çoğunluğu mevcut. Dizilerin başlama saatini haber vermek dışında reklamlarda da bildirim yollayarak, reklam arası kanal geçişlerinde diziyi kaçırmanıza engel oluyor. Dizilerin yeni bölüm fragmanları da izleme, yorumlama şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Exxen APK

    Exxen, dizi/film ve canlı spor müsabakaları sunan popüler eğlence platformu.
  • Rabbit Web APK

    Çoğunlukla Hint içerikleri bulunan Rabbit Web APK'da, film, dizi ve eğlence programlarını ücretsiz bir şekilde izleyin.
  • Dizi Filmler

    Dizi Filmler ile dizi fragmanlarına kolayca ulaşabiliyorsunuz
  • Dizilla Mobil APK

    Dizilla Mobil İndir: Android için dizi izleme programı - Yerli yabancı dizileri ücretsiz olarak Türkçe dublaj veya altyazılı izleyin.
  • Sinefy APK

    Sinefy APK, Android telefondan film ve dizi izleyenlere tavsiyedir. Vizyon filmleri, yabancı diziler, film-dizi önerileri Sinefy mobil uygulamasında.
  • SineWix APK

    SineWix APK, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz bir dizi, film ve anime izleme uygulamasıdır.
  • Amazon Prime Video

    Amazon Prime Video, popüler dizi ve filmleri 4K, HDR kalitede sunan Netflix alternatifi.
  • Filbox APK

    Mobil cihazlarınızda Canlı TV, dizi ve film izleyebileceğiniz Filbox APK, yenilenen kullanıcı dostu arayüzü ve içerikleriyle birlikte karşımıza çıkıyor.