addappt

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
496 TOPLAM İNDİRME

Addappt uygulaması ile Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kişilerin yönetimini çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Android akıllı telefon ve tabletlerimizde kullandığımız rehber uygulamaları maalesef üreticilerin kendi özel yazılımları ya da Android'in saf rehber uygulaması nedeniyle pek de başarılı olamıyor. Kişi yönetimini daha zor hale getiren bu durum, maalesef arama yapmak ya da mesaj göndermek istediğinizde boşu boşuna zaman kaybetmenize neden olabiliyor. Addappt uygulaması ise bu soruna karşı geliştirilmiş uygulamalardan birisi ve ücretsiz olarak sunuluyor.

Uygulamanın kolay kullanılır arayüzünden faydalanarak hemen numara rehberinizi ekleyebilir, arkadaşlarınızın en son iletişim bilgilerine otomatik senkronizasyon ile ulaşabilirsiniz. Ayrıca uygulamada gerçekleşen değişiklikler standart rehber uygulamanıza da aktarılacağı için gelecekte herhangi bir sorun yaşamanız da imkansız.

Kişileri isterseniz gruplar halinde listeleyebilir, fotoğraflar atayarak daha kolay erişilmelerini de sağlayabilirsiniz. Uygulamanın hızlı aramaya izin verme gibi özellikleri de olduğu için herhangi bir kişi açıkken cihazınızı sallamanız o kişiyi aramak için yeterli olmaktadır.

Son zamanlarda ortaya çıkan en kullanışlı ve işe yarar rehber uygulamalardan birisi olduğu için kesinlikle göz atmanız gerektiğine inanıyorum. Üreticisi tarafından verilen bilgilere göre kişi listeleri herhangi bir şekilde sunucularda tutulmuyor, reklam mesajları gönderilmiyor ya da üçüncü parti şirketlerle paylaşılmıyor. Güvenle kullanabileceğiniz bir uygulama olarak indirebilir ve kolayca rehber yönetimi gerçekleştirebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

addappt

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
2.7 MB DOSYA BOYUTU

Addappt uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızda rehberinizdeki kişileri çok daha kolay yönetebilirsiniz.

Addappt uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir iletişim bilgileri yönetimi uygulaması olarak karşımıza çıkıyor ve ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Elbette kolay kullanımı pek çok özellikle birleştirmesi ise onu daha da çekici hale getirenler arasında yer alıyor. Uygulama sayesinde cihazınızın varsayılan kontak bilgileri uygulamasından çok daha verimli bir şekilde kişilerinizi yönetebilirsiniz.

Uygulama sayesinde listelerinizde kayıtlı olan kişilerden gruplar yaratabiliyor, daha sonra bu grupları düzenleyebiliyor veya bütün gruba tek seferde mesajlar gönderebiliyorsunuz. Elbette grupların adlarının ve işlevlerinin özelleştirilmesi ve böylece daha iyi bir kategorizasyon elde edilmesi de mümkün hale geliyor.

Eğer cihazınızın varsayılan kontak listesi uygulamasını da aynı anda kullanmak isterseniz uygulamanın otomatik eşleştirme özelliği işinize yarayacaktır. Zira uygulamada yaptığınız kişisel bilgi düzenlemeleri hiç bir gecikme olmaksızın varsayılan uygulamaya da geçiriliyor ve herhangi bir şekilde bilgilerin karışması önleniyor.

Kişilerinizi görsellerle birlikte görmek ve daha hızlı bir şekilde tanımak için de her bir kontağa beş adede kadar farklı fotoğraflar atayabilirsiniz. İsmi birbirine çok benzeyen kontaklarınız varsa daha kolay bir şekilde ayrım yapabilmek için etkili olacağına inanıyorum.

Addappt uygulamasında arama yapmak için tek yapmanız gereken kişi açıkken cihazınızı sallamak. Böylece hemen arama işlemi başlatılacaktır ve herhangi bir butona basmanıza gerek kalmayacaktır.

Yeni ve kullanışlı bir kişi listesi yönetimi uygulaması arıyorsanız kesinlikle göz atmadan geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.