Adobe Flash Media Live Encoder

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11,100 TOPLAM İNDİRME
6.23 MB DOSYA BOYUTU

Adobe Flash Media Live Encoder anlık olarak kaydettiğiniz ses ve videoları karşı tarafa canlı olarak aktarmanıza olanak tanıyan profesyonel bir uygulamadır.

Adobe Flash Media Live Encoder canlı etkinlikleri kaydetmenize ve gerçek zamanlı olarak yayın yapmanıza olanak tanıyan profesyonel bir uygulamadır. Program aynı anda birkaç farklı akışı işleyebilir ve özel işlevleri geniş bir yelpazede canlı olarak sağlar.

Birçok farklı cihaz ile birlikte kullanılmak üzere tasarlanmış olan bu güçlü araç ile USB, FireWire ve DirectShow filtreleri ile destekli kameralardan gelen yayını aktarabilirsiniz.

Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde Adobe Flash Media Live Encoder tam güç her zaman parmaklarınızın ucunda. Video ve ses işleme ayarlarını istediğiniz gibi yapılandırıp kaydederek sonrasında da rahatlıkla kendi ayarlarınızı kullanabilirsiniz.

Uygulama ses ve video kayıtlarını eş zamanlı olarak yapabilmektedir. Tek yapmanız gereken tüm cihazların aktif olduğundan emin olmak.

Sonuç olarak Adobe Flash Media Live Encoder oldukça küçük bir paket içerisinde çok fazla özelliği kullanıcılarına sunar. Anlık olarak ses ve video kaydederken bunları canlı olarak karşı tarafa aktarmak için bir program arıyorsanız Adobe Flash Media Live Encoder'ı mutlaka denemelisiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WAV to MP3 Encoder 2.5

    WAV to MP3 Encoder programı sayesinde WAV formatındaki müzik dosyalarınızı MP3 formatına dönüştürebilirsiniz.
  • Replay Media Catcher

    Replay Media Catcher, internet ortamında beğendiğiniz videoları indirmek yada ses ve video kayıt işlemleri yapabilmek için kullanabileceğiniz yararlı bir program.
  • TVersity Media Server

    TVersity Media Server, çevrimiçi videoları izlemenize ve kaydetmenize olanak sağlayan yardımcı bir araçtır.
  • Adobe Flash Player Uninstaller

    Adobe Flash Player Uninstaller, Adobe Flash Player uygulamasını kaldırmak için hazırlanan resmi programdır.
  • Adobe Flash Professional CS6

    Adobe Flash Professional CS6 diğer adıyla Adobe Animate, 2D animasyonlar oluşturmanıza izin veren güçlü flash programıdır.
  • Integra Live

    Bilgisayarınızı kullanarak elektronik müzik yapmak ve arkadaşlarınızla paylaşmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.
  • MediaPortal

    MediaPortal açık kaynak kodlu, bilgisayarınızı çok gelişmiş bir media center'a dönüştürebiliceğiniz bir yazılım
  • Blaze Media Pro

    Blaze Media Pro ile tüm video ve müzik dosyalarınızı oynatabilir, editleyebilir, birbirine dönüştürebilirsiniz. Bilgisayarınızda medya merkezi oluşturan program, video ve ses dosyalarıyla ilgili tüm işlemleri yönetebilmenizi sağlıyor.