Adobe Photoshop Fix

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
974 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Adobe Photoshop Fix, Android üzerinde çalışan özellikle selfie'lere odaklanan, bir tür fotoğraf düzenleme ve iyileştirme uygulamasıdır.

Adobe Photoshop Fix, Android telefon ve tabletler üzerinde çalışan fotoğraf iyileştirme uygulamasıdır.

Adobe Photoshop Fix İndir

Fotoğraf düzenleme işine adını vermiş olan Photoshop, masaüstünde on yıllardır en çok tercih edilen ürün olmaya devam ediyor. Bu başarısını mobil platformlarda da sürdürmek isteyen Photoshop, daha önce yayınlandığı Phoshop Express ve Phoshop Mix isimli iki ayrı mobil uygulamayı yayınlamıştı. Daha önce iOS platformu için yayınlanan Photoshop Fix ise düzenleme yerine iyileştirmeye odaklanan bir uygulama.

Özellikle selfie'lere odaklanan Photoshop Fix, ön kamera çektiğiniz fotoğraflarda gözünüze çarpan alanları düzeltmek, kendinizi bambaşka şekle sokmak, profesyonel çekim hissiyatı vermek için kullanabileceğiniz en ideal uygulama diyebileceğim Adobe Photoshop Fix’de fotoğrafın dilediğiniz alanına efekt uygulamanız veya düzeltme yapmanız mümkün. Adobe ID ile bağlandığınız uygulama, bu sayede size masaüstünde Adobe Cloud üzerinde sakladığınız fotoğraflara kolayca erişme şansı da tanıyor.

  • Yüze Uygun Sıvılaştırma — Yüz özelliklerinde önemli değişiklikler yapın. Daha büyük bir gülümseme oluşturun, yanakları inceltin ve diğer yüz noktalarını kolayca düzenleyin.
  • Sıvılaştır —  İncelikli veya güçlü efektler oluşturmak için herhangi bir alanı çekin, itin, döndürün, kabartın ya da yeniden şekillendirin.
  • İyileştir ve yama — Etrafındaki alanlarda bulunan içeriği kullanarak kusurları onarın ve ardından sonucu karıştırın.
  • Pürüzsüzleştir — Cildi, manzaraları veya diğer içerikleri pürüzsüzleştirmek veya keskinleştirmek için sadece boyayın.
  • Parlaklık ve karanlık — Fotoğrafın belli kısımlarına ışık ekle veya ışığı kaldır.
  • Renk — Tüm renkleri kaldırmak veya bir renk karışımı oluşturmak ya da siyah beyaz yapmak için soldur.
  • Boya — Renkleri denemeni sağlayan bir göz damlası, ayarlanabilir bir fırça ve bir silgi yardımıyla net efektler elde edin.
  • Ayarla — Kaş ekleyin ve maruziyeti, kontrast ve doygunluğu kontrol edin.
  • Bulanıklaştır — Ana subjenize dikkat çekmek için fotoğrafın bir kısmını bulanıklaştırın.

Fotoğraflarınızı üzerinde daha fazla işlem yapmak üzere doğrudan masaüstünde bulunan Photoshop CC'ye gönderin. Fix tüm düzenlemelerini katmanlara dönüştürür ve görüntünüzü bir PSD dosyası olarak kaydeder.

Adobe Photoshop Fix ile artık "kusurlu" fotoğrafınız kalmayacak ve en iyisini elde etmek için birkaç küçük dokunuş yetecek. Android üzerinde buna benzer bir uygulama arıyorsanız, kesinlikle kaçırmayın.

Ramazan Tugay Kahraman

Adobe Photoshop Fix

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
555 TOPLAM İNDİRME
173.5 MB DOSYA BOYUTU

Adobe Photoshop Fix, selfie fotoğraflarınızı en ince detayına kadar düzeltmenize, iyileştirmenize izin veren bir Android uygulaması.

Adobe Photoshop Fix, gerek masaüstü gerekse de mobilde en çok kullanılan fotoğraf işleme yazılımı Photoshop’un düzeltme, iyileştirme yönünü ortaya çıkarıyor. Daha çok selfie çekenlere hitap eden uygulamada yapacağınız ufak dokunuşlarla herkesi şaşırtabilirsiniz.

Adobe’nin ilk olarak iOS platformuna çıkardığı Photoshop Fix üzerindeki tüm araçlar ücretsiz olarak sunuluyor ve hem iPhone hem de iPad cihazlarımızda rahatlıkla kullanabileceğimiz şekilde tasarlanmışlar. Adobe Creative Cloud hesabınıza bağlanarak masaüstü veya mobilde sakladığınız fotoğrafları doğrudan aktarıp düzenleyebildiğiniz gibi galerinizdeki fotoğraflar arasından da seçim yapma şansına sahipsiniz.

iPhone’unuzun ön kamerasıyla çektiğiniz fotoğraflarda gözünüze çarpan alanları düzeltmek, kendinizi bambaşka şekle sokmak, profesyonel çekim hissiyatı vermek için kullanabileceğiniz en ideal uygulama diyebileceğim Adobe Photoshop Fix’de fotoğrafın dilediğiniz alanına efekt uygulamanız veya düzeltme yapmanız mümkün. Selfi fotoğraflarınızda yüzünüzü kusursuz gösteren iyileştirme araçları, manzara fotoğraflarınızı çekici kılan onlarca efekt, ışık efekti, karartma, fotoğrafınızın belli bir bölümünü öne çıkarmanızı sağlayan flulaştırma aracı, renklendirme araçları gibi sadece profesyonel kullanıma yönelik ücretli yazılımlarda görebileceğiniz seçeneklerin hepsi mobilde karşınızda.

iPhone’unuzla selfie çekmeden duramıyorsanız, “bu fotoğrafımı koyamam, bu daha güzel çıktı” cümlesini sıklıkla kuruyorsanız fotoğraflarınız üzerinde en ince ayrıntısına kadar düzeltme yapmanıza izin veren Adobe Photoshop Fix uygulamasını indirmenizi öneririm. Kullanmaya başladığınızda vazgeçmedikleriniz arasına alacaksınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Photoshop Express APK

    Adobe Photoshop Express APK, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir fotoğraf editörüdür.
  • Photoshop Touch for phone

    Adobe Photoshop Touch uygulamasıyla Adobe Photoshop yazılımının tüm eğlenceli ve yaratıcı imkânlarını telefonunuza getirebilirsiniz.
  • Adobe Photoshop Mix

    Adobe Photoshop Mix fotoğraflarınızı kolayca karıştırmanıza ve birleştirmenize yardımcı olan bir mobil uygulamadır
  • Adobe Photoshop Camera

    Adobe Photoshop Camera Android İndir: Yapay zeka destekli ücretsiz kamera uygulaması
  • Adobe Photoshop Sketch

    Adobe Photoshop Sketch, dijital çizim kalemlerini destekleyen eskiz, boyama, çizim uygulaması.
  • Lightroom APK

    Adobe Lightroom APK Android için fotoğraf düzenleme uygulaması. Profesyonel ve ücretsiz fotoğraf düzenleyici arıyorsanız tavsiye ederiz.
  • Adobe Premiere Clip

    Adobe Premiere Clip pratik bir mobil video düzenleme aracıdır
  • Impossible Photoshop

    Impossible Photoshop, özel olarak seçilen birbirinden güzel photoshopla hazırlanmış resimlerin bulunduğu ücretsiz bir android uygulamasıdır.