Adobe Premiere 6.0

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
112,295 TOPLAM İNDİRME
70.8 MB DOSYA BOYUTU

Adobe firmasının yapmış olduğu çok gelişmiş bir video editörü.

Adobe Premiere kullanıcılara ileri seviye video düzenleme işlemlerini gerçekleştirebilmeleri içingerekli araçları sunan bir video düzenleme programıdır. 

Kısa bir film, fragman veya bir video klibi hazırlamak için belli video efektlerini kullanmamız, geçişleri ayarlamamız ve video üzerinde değişiklikler yapmamız gerekebiliyor. İşte Adobe Premiere kullanarak bütün bu işlemleri gerçekleştirebiliyorsunuz.

Adobe Premiere üzerinde bütün işlemler bir zaman çizelgesi temeline dayanıyor. Bu zaman çizelgesine farklı videolar ekleyebiliyor, video kesme ve video kırpma gibi işlemleri gerçekleştirebiliyor, videolar arasında geçişlerin nasıl yapılacağınız belirleyebiliyorsunuz. Bunun yanında çeşitli video efekti seçenekleri sayesinde hazırlayacağınız videonun görünümünü geliştirebiliyorsunuz.

Adobe Premiere düzenlediğiniz ve birleştirdiğiniz videolar üzerinde detaylı ses ayarları yapmanıza da imkan veriyor. Bu sayede farklı videolar arasındaki ses dengesizliklerini giderebiliyorsunuz. Çok çekirdekli işlemcileri destekleyen Adobe Premiere video düzenleme işlemlerinde işlemcinizin tüm gücünden faydalanabilmekte. Bu sayede yaptığınız işlemler hızlı bir şekilde sonlanabiliyor.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Premiere Pro

    Adobe Premiere Pro, her türden video düzenleme işlemini yapabileceğiniz profesyonel bir video düzenleme programıdır.
  • Adobe Premiere Rush

    Adobe Premiere Rush, mobil ve masaüstü için hepsi bir arada video düzenleme programıdır.
  • Adobe Premiere Elements

    Adobe Premiere Elements kullanıcıların video prodüksiyon işlemleri esnasında ihtiyaç duyabilecekleri her türlü fonksiyonu bir araya getiriyor.
  • Adobe Flash Player

    Adobe Flash Player programı, Windows bilgisayarlar için flash oyunları oynamak gibi flash içerikleri görüntülemek için bir tarayıcı eklentisidir.
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, hazırlanan web sitelerinin marketteki tüm mobil cihazlarda test edilebilmesi için hazırlandı.
  • Adobe InCopy

    Adobe InCopy, metin yazarları ve editörlerin birlikte çalışabildiği yazım ve kopya düzenleme programı.
  • Adobe Shockwave Player Uninstaller

    Adobe Shockwave Player Uninstaller, Adobe Shockwave Player eklentisini kaldırmanıza yardımcı olan bir program kaldırma aracıdır
  • Adobe AIR

    Adobe Integrated Runtime (AIR) teknolojisi ile geliştirilmiş ve zengin internet uygulamalarını masaüstünüze kurmanız için gerekli olan yükleyici programdır.