Adobe Revel

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,667 TOPLAM İNDİRME
15.4 MB DOSYA BOYUTU

Adobe Revel ile tüm fotoğraf ve videolarınız tek bir yerde.

Adobe Revel, fotoğraf ve videolarınıza tek bir yerden erişme kolaylığı sağlayan başarılı bir uygulamadır. Fotoğraf ve videolarınızı size özel bir alanda saklayan ve dilediğiniz kişilerle paylaşmanıza imkan tanır.

Adobe Revel, size özel olan fotoğraf ve videolarınızı bulut ortamda saklayan ve dilediğiniz zaman tüm cihazlarınızdan erişme izni veren bir depolama servisi. Fotoğraf ve videolarınızı yedeklemenin yanı sıra organize edebilir, düzenleyebilir ve arkadaşlarınızla, ailenizle paylaşabilirsiniz. Albümler oluşturabilir, fotoğraflarınıza etiket ekleyebilir, kırpabilir, çarpıcı fotoğraflar oluşturabilirsiniz.

Adobe Revel’de gerçekleştirdiğiniz tüm işlemler, cihazlarınız arasında otomatik olarak senkronize edilir. Böylelikle kullandığınız cihaz ne olursa olun veya nerede olursanız olun her zaman en güncel fotoğraf ve videolarınıza ulaşırsınız.

Adobe, Facebook veya Google+ hesabınızı ilişkilendirerek ücretsiz hesabınızı kolayca oluşturabilir ve Revel deneyimini yaşamaya başlayabilirsiniz.

Adobe Revel Özellikleri:

  • Fotoğraf ve videolarınızı arkadaş ve ailenizle paylaşın.
  • Grup kütüphanesi oluşturun.
  • PNG resimlerini içe aktarın.
  • Etkinlik ve bildirimleri görüntüleyin.
  • Paylaşımcılar tarafından beğenilen tüm fotoğrafları görüntüleyin.
  • Fotoğraf ve videolarınıza yazı ekleyin.
  • Dosyalarınıza dilediğiniz cihazınızdan erişin.
Erkan Calp

Adobe Revel

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
740 TOPLAM İNDİRME

Adobe Revel, fotoğraf ve videolarınızı saklayabileceğiniz ve paylaşabileceğiniz özel bir alandır.

Adobe Revel ile sevdiğiniz insanlarla çektirdiğiniz video ve fotoğrafları saklayın, paylaşın ve yönetin. Android akıllı telefon ve tabletlerle uyumlu olan Revel ile tüm anlarınızı ölümsüzleştirin.

Fotoğraf ve videolarınızı özel bir alanda saklayan ve dilediğiniz mobil cihaz ve kişisel bilgisayar üzerinden erişmenize imkan tanıyan Adobe Revel ile tüm ailenizin ve arkadaşlarınızın yer aldığı harika albümler oluşturabilir, albümlerinizi sevdiğiniz kişilerle özel olarak paylaşabilir, fotoğraflarınızı düzenleyerek anlarınızın en iyi görünmesini sağlayabilirsiniz.

Adobe Revel, çoklu platform desteği sunar ve eklediğiniz tüm fotoğraf ve videolar tüm cihazlarınız arasında otomatik olarak senkronize edilir. Böylelikle unutamadığınız anların en güncel haline ister Android cihazınızdan, ister iPhone’unuzdan, ister iPad’inizden, ister MAC’inizden, isterseniz de Windows 8 tabanlı bilgisayar ve tabletinizden ulaşabilirsiniz.

Adobe Revel Özellikleri:

  • Kişisel fotoğraflarınız özel kalır: Fotoğraf ve videolardan oluşan kütüphaneniz istemediğiniz kişilerce görüntülenemez.
  • Revel tüm cihazlarla uyumludur: Fotoğraf ve videolarınıza tablet, telefon ve bilgisayarınızdan dilediğiniz zaman kolayca erişeebilirsiniz.
  • Otomatik senkronizasyon: Tüm anlarınız buluta otomatik olarak yedeklenir ve cihazlarınız arası senkronize edilir.
Erkan Calp

Adobe Revel

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
227 TOPLAM İNDİRME

Adobe Revel, iOS ve Mac cihazlarınızda bulunan fotoğraflar için bulut depolama alanı sunan bir uygulama. Bu uygulama sayesinde fotoğraflarınıza her yerden ulaşabileceksiniz.

Adobe tarafından iOS uygulaması Adobe Revel ile iOS ve Mac cihazlarınız üzerinden bulunan fotoğrafları bulut depolama alanına taşımanız mümkün. Fotoğraflar için bulut depolama alanı diyebileceğimiz Adobe Revel uygulaması, iPhone, iPod Touch, iPad ve Mac üzerinden fotoğraflarınıza ulaşmanızı sağlıyor. Zaten bulut tabanlı olduğu için nerede olursanız olun fotoğraflarınızı görebiliyorsunuz. 

Adobe Revel uygulamasına kayıt olup bir hesap oluşturabileceğiniz gibi facebook ve twitter hesaplarınız ile de giriş yapabiliyorsunuz. Ayrıca uygulama üzerinde bulunan bu fotoğrafları ister albüm şeklinde isterseniz tek tek sosyal ağlarda paylaşabiliyorsunuz.

Uygulama deneme süresi olarak 30 gün sunuyor ve 30 günün ardından bulut depolama alanı için aylık olarak $5.99 talep ediyor, bilginize.

Mustafa Şevki Coşar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Polarr Photo Editor

    Polarr Photo Editor, Adobe Photoshop yazılımından çok daha uygun fiyatlı ve fotoğraf düzenlemede ihtiyaç duyulan tüm araçları sunuyor.
  • Adobe Lightroom CC

    Adobe Lightroom CC ile fotoğraf düzenleyebilir, görüntüleri istediğiniz hale getirebilirsiniz.
  • Adobe Photoshop Express

    Adobe Photoshop Express uygulaması ücretsizdir! Hızlı, güçlü ve kolay fotoğraf düzenlemesi için Photoshop ücretsiz sürümünü deneyin.
  • Adobe Stock

    Adobe Stock, tasarımcılara milyonlarca ücretsiz telifsiz fotoğraf, görsel, vektör, video sunuyor.
  • Adobe Photoshop

    Adobe Photoshop ücretsiz - Adobe Photoshop tam sürümü Photoshop CS6 yükleme linki ile burada! En iyi fotoğraf düzenleme programını edinin.
  • Adobe Flash Player Uninstaller

    Adobe Flash Player Uninstaller, Adobe Flash Player uygulamasını kaldırmak için hazırlanan resmi programdır.
  • Adobe Reader Touch

    Adobe Reader Touch ile PDF dosyalarınızı güvenli şekilde görüntüleyebilirsiniz.
  • Adobe AIR

    Adobe Integrated Runtime (AIR) teknolojisi ile geliştirilmiş ve zengin internet uygulamalarını masaüstünüze kurmanız için gerekli olan yükleyici programdır.