Advanced Office Password Breaker

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35,010 TOPLAM İNDİRME
0.88 MB DOSYA BOYUTU

Advanced Office Password Breaker programı ile Microsoft Office programıyla oluşturulmuş Word ve Excel belgelerinizin şifrelerini kırabilirsiniz.

Şifrelediğiniz ofis dökümanlarının şifrelerini unutmak sizi aynı işi yapmak zorunda bırakabilir. Advanced Office Password Breaker, Microsoft Office programındaki Word ve Excel için oluşturduğunuz şifreleri kırarak sizi zaman kaybından kurtarır. Advanced Office Password Breaker belirlediğiniz her zorluktaki şifreyi kırarak sizi dökümanlarınıza kavuşturur. Bu işlem sırasında dökümanlarınıza herhangi bir zarar gelmez. Kısa bir zaman için belgelerinizdeki şifreleri kaldırmayı garanti eden program alanının en iddialıları arasında.

Advanced Office Password Breaker, Microsoft Office Word ve Excel 97 ve 2000 versiyonlarıyla şifrelenmiş dosyaları bu sürümlerde de çalışacak şekilde Microsoft Office XP ve 2003 sürümleriyle kurtarır. Program Word dökümanlarınızın şifrelerini bir dakikadan kısa bir sürede kurtarma garantisi veriyor.
Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Advanced Office Password Recovery

    Advanced Office Password Recovery programı ile ofis belgelerinin şifresini kırabilirsiniz.
  • Advanced ACT Password Recovery

    Advanced ACT Password Recovery ile basit ACT dosyalarının şifrelerini çözebilirsiniz.
  • Advanced Password Generator

    Advanced Password Generator ile rastgele oluşturacağınız parolalar sayesinde güvenliğinizi arttırabilirsiniz
  • Advanced Archive Password Recovery

    Advanced Archive Password Recovery programı, ZIP ve RAR uzantılı her türlü şifrelenmiş arşiv dosyasının şifresini kırma yeteneğine sahip.
  • Advanced Excel 2000 Password Recovery 1.03

    Advanced Excel 2000 Password Recovery programı ile Microsoft Excel programının tüm versiyonlarının Excel 2000 dahil şifrelerini çözebilirsiniz. ...
  • Advanced PDF Password Recovery

    Advanced PDF Password Recovery, PDF belgelerinin şifresini kırmak (parolasını kaldırmak) için kullanabileceğiniz bir program.
  • Advanced Backup Password Recovery 1.0

    Advanced Backup Password Recovery 1.0
  • Advanced Outlook Password Recovery 1.11

    Advanced Outlook Password Recovery 1.11