Advanced Shutdown Timer

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
233 TOPLAM İNDİRME
1.28 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızın zamanlanmış bir şekilde kapanmasını, yeniden başlamasını ve uyku moduna girmesini isterseniz bu program size göre.

Bilgisayarlarımızın zaman zaman otomatik halde işlemler yapmasına ihtiyaç duyabiliyoruz ve örneğin işe gitmeden önce, yatmadan önce ya da başka zamanlarda yeniden başlamasını, kapanmasını yahut uyku moduna girmesini isteyebiliyoruz. Bu nedenle hazırlanan pek çok uygulamadan bir tanesi de Advanced Shutdown Timer programı ve sahip olduğu otomasyon ve zamanlama yetenekleri sayesinde kesinlikle işinize yarayacaktır.

Adından da anlayabileceğiniz gibi bilgisayarınızın kapanmasını, kullanıcı hesabını kapatmasını, hibernasyon moduna girmesini ve belli bir zamandan sonra yeniden başlamasını sağlayabilen programlardan birisi. Ayrıca varolan uygulamaları kapatabildiği için işlemler sırasında herhangi bir engelle de karşılaşmıyor. Kullanımı oldukça kolay olan Advanced Shutdown Timer, hızlı alışılabilen bir arayüze sahip ve tamamen açık kaynak kodlu ve ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shutdown Timer

    Shutdown Timer ile bilgisayarınızı kapatmayı ya da yeniden başlatmayı zamanlayabilirsiniz
  • Puran Shutdown Timer

    Puran Shutdown Timer, farklı görevler için farklı program veya uygulamalara zamanlar atayabileceğiniz kullanışlı bir yardımcı programdır.
  • Fast Shutdown

    Fast Shutdown, bilgisayarınızı normalden daha hızlı yada biranda kapamanızı sağlayan oldukça etkili ve ücretsiz bir programdır.
  • Chameleon Shutdown

    Chameleon Shutdown, bilgisayarınızı hızlı şekilde kitleme, kapama ve yeniden başlatma işlemlerini yapabileceğiniz basit ama etkili bir yazılımdır.
  • Shutdown PC

    Shutdown PC, farklı durumlarda bilgisayarınızı uzaktan kolayca kapatabilmenizi sağlayan ücretsiz ve çok pratil bir bilgisayar kapatma programı.
  • ShutItdown Timer

    ShutDown, kendi belirleyeceğiniz bir zaman sonunda bilgisayarınızın otomatik olarak kapanmasını sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • Auto Shutdown

    Bu küçük yazılımla zaman ayarlı oturumu kapatma, yeniden başlatma veya bilgisayarı kapatma işlemlerini rahatlıkla yapabilirsiniz.
  • Advanced SystemCare

    Advanced SystemCare, bilgisayar bakımı ve bilgisayar hızlandırma konusunda alanında en başarılı programlar arasında yer alan bir sistem optimizasyon programıdır.