Advanced Task Killer

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
239 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz gelişmiş bir görev sonlandırıcı uygulamadır.

Advanced Task Killer, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir görev sonlandırma uygulamasıdır. Advanced Task Killer, uygulamaları teker teker elle sonlandırmanızı sağlar. Otomatik olarak sonlandıran uygulamalar, gerekli uygulamaları tekrar tekrar açmak zorunda olduğundan çok fazla batarya harcadığı için de bu çok önemli bir özellik olmuş.

Uygulamada ayrıca otomatik uygulama sonlandırma modu da bulunuyor fakat bunu istediğiniz gibi ayarlayıp yukarıdaki performanstan kaçınabiliyorsunuz. Uygulama ile tek yapmanız gereken sonlandırmak istediğiniz uygulamaları tek tek seçmek ve sonlandır butonuna dokunmak.

Bunun dışında uygulama ile bir liste oluşturarak hiç sonlandırmak istemediğiniz uygulamaları buraya ekleyebilirsiniz. Böylece otomatik sonlandırma yaptığınızda istemediğiniz uygulamaların sonlanmasını önlemiş olursunuz.

Bu, uygulamanın ücretsiz versiyonu olduğundan reklam içeriyor fakat eğer beğenirseniz az bir miktar karşılığında pro versiyonunu da satın alabilirsiniz. Uygulamanın 50 milyondan fazla kişi tarafından indirildiğini de söylemeden geçmeyelim.

Eğer siz de bu tarz bir uygulamaya ihtiyaç duyuyorsanız, Advanced Task Killer'ı denemenizi öneririm.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Easy Task Killer Advanced

    Easy Task Killer Advanced, Android cihazınızı optimize etmeniz için sahip olduğu özellikler ile size yardımcı olan ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Norton Utilities task killer

    Norton Utilities task killer ile Android cihazınızın belleğini boşaltmanın yanında birçok yardımcı araca sahip olabilirsiniz
  • GO Cleaner & Task Manager

    Go Cleaner & Task Manager uygulaması ile Android cihazınızı kolayca hızlandırabilir ve hafızasını rahatlatabilirsiniz.
  • NFC Task Launcher

    NFC Task Launcher uygulaması ile NFC etiketleri oluşturabilir ve oluşturduğunuz etiketleri okutabilirsiniz. Bu şekilde tek dokunuş ile işlemler gerçekleştirebilirsiniz.
  • Recent Task

    Recent Task uygulaması oldukça basit olmasına rağmen işinize yarayacak olan ve tek bir kısayol tuşu sayesinde cihazınızda en son yaptığınız işlemleri gösteren ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Advanced Task Cleaner

    Android kullanıcıları için görev yöneticisi olarak kullanabilecekleri uygulama mobil cihazların verimliliğini oldukça arttırıyor.
  • IObit Advanced Mobile Care

    IObit Advanced Mobil Care, Android cihazınız için hepsi bir arada bakım ve güvenlik uygulamasıdır.
  • Advanced Sleep Timer

    Advanced Sleep Timer uygulamasıyla müzik dinlerken belirli bir süre sonra müziğin kapanması için zamanlayıcı ayarlayabilirsiniz.