Adventure Town

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
616 TOPLAM İNDİRME

Adventure Town, strateji ve macera öğelerini harmanlayan bir şehir kurma oyunudur.

Adventure Town, Android telefon ve tabletlerle uyumlu bir şehir kurma oyunudur. Ücretsiz sunulan ve Türkçe olarak ta oynanabilen oyunda bir yandan şehrinizi kurarken, diğer yandan da ölümcül canavar saldırılarına karşı koymaya çalışıyorsunuz. Şehri alt üst etmeye çalışan Karanlık Lord'un askerlerini püskürtmeli, şehri şeytani güçlerden kurtarmalısınız.

Adventure Town, içerdiği hikayesi ile benzer şehir kurma oyunlarından oldukça farklı bir deneyim sunuyor. Bir zamanlar kötü güçler tarafından yok edilen şehri yeniden canlandırmayı konu alan oyun etkileyici bir animasyonla başlıyor. İlk etapta kasabınıza saldıran ejderhayı öldürüyorsunuz. Daha sonra verilen görevleri yerine getirerek kasabanızı genişletiyorsunuz. Oyun Türkçe olduğundan atanan görevleri hızlıca tamamlayabiliyorsunuz. Her biri farklı pozisyonlarda olan yardımcılar kasabanızı daha iyi duruma getirmenizde size yardımcı oluyor.

Çeşitli görevleri yerine getirerek ilerlediğiniz oyunda yeni kılıçlar, kalkanlar, zırhlı elbiseler ve diğer öğelerle kahramanlarınızı özelleştirmeniz ve güçlendirmeniz de mümkün. Tamamladığınız görevler sonucunda kazanadığınız altınlarla bunları kolayca satın alabilirsiniz.

Adventure Town, basit bir şehir kurma oyunundan çok öte ve kesinlikle oynamanız gereken bir oyun. Üstelik ücretsiz ve Türkçe!

Erkan Calp

Adventure Town

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
116 TOPLAM İNDİRME
60.1 MB DOSYA BOYUTU

Adventure Town, kendi şehrinizi kurarak düşmanlarınızla savaşacağınız ve oynadıkça bağımlısı olacağınız heyecanlı bir iOs strateji oyunudur.

Adventure Town, iOS cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli oyunlardan bir tanesidir. Ücretsiz olan oyunu hemen indirerek oynamaya başlayabilirsiniz. Oyundaki amacınız kendi şehrinizi kurarak yönetmek ve düşmanlarınız ile savaşmaktır.

Uygulama marketinde bulunan diğer şehir yönetme oyunlarından farklı olarak, oyunculara aksiyon ve stratejiyi birlikte sunan Adventure Town oyununda kendi şehrinizi oluşturmaya çalışırken canavarlar ile savaşacaksınız. Oyun içerisinde şehrinize kurabileceğiniz marketler ve evler bulunmaktadır. Oyunun kontolü ise oldukça basit olarak sadece dokunma ve sürükleme ile yapılabiliyor.

Sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Adventure Town oyununun grafikleri de oldukça etkileyici. Oyun içerisinde tamamladığınız görev ve operasyonlar için altınlar kazanabilirsiniz.

Özellikler:

  • Oynaması tamamen ücretsiz
  • Şehrinizi yöneterek yeni ev ve marketler yapma
  • Şehrinizi düzenleyerek güzel görünmesini sağlama
  • Ödül kazanmak için tamamlamanız gereken görevler
  • Arkadaşlarınız ile karşılaşacağınız liderlik sıralaması
Barış YANIK

Adventure Town

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
331 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Adventure Town, internet bağlantısı gerektirmeyen strateji türünde oldukça eğlenceli bir oyundur.

Adventure Town, hem akıllı telefon hem de tabletinizde oynayabileceğiniz strateji ve macera öğelerini birleştiren oldukça zevkli bir oyundur. Kendi kasabanızı oluşturduğunuz ve canavarlara karşı mücadele ettiğiniz oyun basit ve eğlenceli oynanışa sahip.

Çoklu dil desteği (Türkçe dahil) sunan oyunda amacınız kasabanızın gelişmemesi için elinden geleni yapan düşmanlarla mücadele etmek ve tüm olumsuzluklara rağmen kendi eşsiz kasabanızı oluşturmak.

İşçilerinizle mağazalar, evler, dekorasyonlar inşa ederek kasabanızı büyütebilirsiniz. Ancak bu sandığınız kadar kolay değil. Bir yandan kasabanızı büyütürken, diğer yandan ölümcül canavar saldırıları ile başa çıkmanız gerekecek ki bu da oyunu zevkli kılan ve benzer şehir kurma oyunlarından ayıran bir özellik. Askerlerinizi zırhlı giysilerle, kalkanlarla, kılıçlarla kuşatarak, kasabanızı rahat bırakmayan bu şeytani güçleri daha kolay geri püskürtebilirsiniz. Oyunda ilerleyebilmeniz içinse size atanan görevleri yerine getirmeniz gerekiyor.

Adventure Town, yüksek kalitede 3 boyutlu grafikleri ile eğlenceli ses efektleri ile dikkat çeken, kesinlikle oynamanız gereken bir strateji oyunu.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Deep Town

    Deep Town, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Triple Town

    Triple Town, çeşitli stratejilerle kasaba oluşturulan ve bunu yaparken yapboz mantığında giden bir mobil oyun.
  • Town of Salem - The Coven

    Kötü adamları bulmaya çalıştığınız bir strateji oyunu
  • Ghost Town Defense

    Kralın şeytani ordusu şehre yayılıyor! Savunma birimlerinizi kurun, tuzakları yerleştirin.
  • Farm Town

    Farm Town'da kendi çiftliğimizi yönetip geliştirmeye çalışıyoruz.
  • Fishing Town

    Fishing Town mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir balık tutma oyunudur
  • Chibi Town

    Chibi Town, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir şehir kurma ve yönetme oyunu.
  • ZOMBIE TOWN AHHH

    ZOMBIE TOWN AHHH ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil rol yapma oyunudur