Adventures Under the Sea

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME

Adventures Under the Sea ile deniz altında heyecan dolu bir maceraya atılıyoruz

Adventures Under the Sea eğer yeteneklerinizi deniz altında test etmek isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil sonsuz koşu oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Adventures Under the Sea'de silahlarla donatılmış bir denizaltıyı yöneterek tehlikelerle dolu okyanus derinliklerini keşife çıkıyoruz. Bu denizaltının kaptanı olarak görevimiz hassas reflekslerimizi kullanarak önümüzdeki engellerden sıyrılmak ve karşımıza çıkan paraları ve yardımcı eşyaları toplamaktır. Oyunda karşımıza korkunç su altı yaratıkları, torpedolar, enerji kalkanları ve güdümlü füzeler gibi çeşitli engeller çıkıyor ve denizaltımızı yönlendirerek bu engelleri aşmaya çalışıyoruz. Bir yandan da denizaltımızla ateş ederek düşmanlarımızı yok ediyoruz.

Adventures Under the Sea 2 boyutlu grafiklere sahip ve ekranda yatay olarak ilerliyoruz. Oyun sonsuz koşu oyunu ve aksiyonu bir araya getiren bir denizaltı oyunu. 2 farklı kontrol yöntemini destekleyen Adventures Under the Sea'yi dilerseniz dokunmatik kontrollerle dilerseniz hareket sensörü yardımıyla oynayabilirsiniz. Ayrıca kontrollerin hassasiyetini de ayarlardan değiştirebilirsiniz. Adventures Under the Sea'de bizi birçok farklı denizaltı seçeneği bekliyor. Bu seçenekleri oyunda kazanacağımız para ile satın alabiliyoruz. 

Adventures Under the Sea renkli grafikler ve heyecan dolu oynanışıyla hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Adventures Under the Sea

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
20.2 MB DOSYA BOYUTU

Adventures Under the Sea ike okyanus derinliklerini keşfe çıkıyoruz

Adventures Under the Sea farklı tarzdaki oyun yapılarını güzel bir şekilde birleştiren eğlenceli bir denizaltı oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunu olan Adventures Under the Sea'de bir denizaltının komutanı olarak keskin reflekslerimizle derin sularda ilerlemeye ve okyanusu keşfetmeye çıkıyoruz. Bu tehlike dolu sularda ilerlerken karşımıza dev su altı canavarları, güdümlü füzeler, torpedolar, enerji kalkanları gibi çeşitli engeller çıkıyor ve bu engelleri aşmamız gerekiyor. Silahlarla donatılmış denizaltımızla bir yandan bu engellerden kaçıyoruz, diğer yandan ateş ederek düşmanlarımızı yok ediyoruz.

Adventures Under the Sea'de oyuncular oyunda kazandıkları parayla yeni denizaltılar satın alabilmekteler ve kendi denizaltılarını geliştirebilmekteler. Oyunda denizaltınızı kontrol etmek için klasik dokunmatik kontrolleri kullanabilirsiniz veya hareket sensörüyle denizaltınızı yönetebilirsiniz. Kontrollerin hassasiyetini de ayarlamanıza izin veriliyor. Renkli 2 boyutlu grafiklerin tercih edildiği oyunda denizaltınız ekranda yatay olarak ilerliyor ve siz onu aşağı veya yukarı doğru yönlendirerek engellerden kaçırıyorsunuz.

Adventures Under the Sea heyecan dolu oynanışı ve güzel grafik ve ses efektleriyle hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Deep: Sea of Shadows

    The Deep: Sea of Shadows, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve popüler televizyon dizisi The Deep'ten uyarlanan bir aksiyon oyunudur.
  • Pang Adventures

    Pang Adventures, Android cihazlar için geliştirilmiş bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Dungeon Highway Adventures

    Dungeon Highway Adventures bolca aksiyon içeren bir mobil sonsuz koşu oyunudur
  • Starlit Adventures

    Starlit Adventures, Android işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirilmiş aksiyon ve macera oyunudur.
  • Adventures of Poco Eco

    Adventures of Poco Eco, macerayı seven Poco Eco'ya yardım ederek görevlerini yapmasını sağlayacağınız aksiyon dolu ve eğlenceli bir Android macera oyunu.
  • Sea Hero Quest

    Sea Hero Quest, Android işletimine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Adventures in Zombie World

    Adventures in Zombie World ile hem yarışıyoruz hem de savaşıyoruz
  • Adventures of Dwarf

    Adventures of Dwarf mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu