Adware Away

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33,413 TOPLAM İNDİRME
2.43 MB DOSYA BOYUTU

Sisteminizi yavaşlatan, kötü amaçlı ve reklam içerikli zararlı yazılımları bulup bilgisayarınızdan kaldırabilecek profesyonel bir adware temizleyici program.

Adware Away bilgisayarınızın yavaşlamasına sebep olan, kötü niyetli ve zararlı reklam yazılımlarına karşı bilgisayarınızı tarayıp bulunanları kolaylıkla sisteminizden silebilmenize olanak sağlayan profesyonel bir güvenlik programı. Hızlı bir şekilde belirlediğiniz bölgelerde ve sistem dosyalarında aramalar gerçekleştirip bilgisayarına yüklenmiş olan adware niteliğindeki programları anında silebilirsiniz.

Genel Özellikleri:

Çok güçlü bir yazılım olan ve sisteminizdeki büyük, küçük her türlü tehlikeye karşı koyabilen Adware Away size bu konuda %100 garanti sağlar.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ultra Adware Killer

    Ultra Adware Killer, bilgisayarınıza ve tarayıcınıza bulaşan reklamlardan kurtulmanız için oldukça etkili bir yoldur.
  • Bitdefender Adware Removal Tool

    Bitdefender Adware Removal Tool, Windows PC'nize yerleşen reklam yazılımlarını kaldırmak için kullanabileceğiniz bir güvenlik aracı.
  • AdwCleaner

    AdwCleaner, ücretsiz adware temizleme programı olarak ön plana çıkan ve milyonlarca kullanıcısı olan bir yazılımdır.
  • Junkware Removal Tool

    Bilgisayarınıza bulaşan adware ve toolbar gibi zararlı yazılımları temizlemek ve güvenliğinizi sağlamak için bu programı kullanabilirsiniz.
  • Dr.Web CureIT

    Dr.Web CureIt işletim sistemizde bulunan virüs, trojan, spyware, spybot, adware, riskware, keylogger, malware ve birçok zararlı yazılımı kurulum gerektirmeden bulup, temizleyen ücretsiz bir program.
  • Spyware Doctor with AntiVirus

    Virüs, spyware, adware, trojan, keylogger ve benzeri kötü niyetli yazılımlara karşı bilgisayarınızı koruma altına alabileceğiniz profesyonel bir güvenlik yazılımı.
  • WinMend System Doctor

    WinMend System Doctor, sisteminizi spyware, adware, trojan ve virüs gibi tehlikelere karşı koruyan gelişmiş bir güvenlik programıdır.
  • Bazooka Adware and Spyware Scanner

    Bazooka Adware and Spyware Scanner; çok iyi bir güvenlik programı.