Agent Awesome

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
294 MB DOSYA BOYUTU

Agent Awesome, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz gizli ajan oyunu.

Agent Awesome, çizgi film stili detaylı görselleriyle dikkat çeken gizli ajan oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan oyunda kötü ünü olan bir şirketin üst yönetimini ortadan kaldırma gibi zorlu bir görevi üstleniyoruz. Amacımıza ulaşmak için stratejimizi sürekli değiştirmemiz gerekiyor.

Görsel çizgilerinden küçük yaşta oyunculara hitap ettiği izlenimi uyandırsa da strateji oyunlarından keyif alan her yaşta kişinin oynayabileceği bir yapım Agent Awesome. Günün birinde arkadaşlarıyla eğlenirken EVIL adında bir şirketi şehirden silme kararı alan ajanımıza yardım etmek bize düşüyor.

12 kattan oluşan şirkette kötü bilim adamlarından güvenlik korumalarına, koalalardan uçan balinalara birçok engel çıkıyor. Bulunduğumuz katın içini göreve başlamadan görebiliyoruz. İşaretleme yaptıktan sonra silahımızı da seçip göreve başlıyoruz. Burada yaptığımız dokunuşlar oyunun gidişatını etkilediğinden önemli. Oyun esnasında ajanımızı kontrol etme şansına sahip değiliz. Hedefimiz üst yönetim olduğundan engelleri ortadan kaldırmak ya da es geçmek bize kalmış. Kullanabildiğimiz çok sayıda yükseltilebilir silah mevcut.

Erkan Calp

Agent Awesome

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Agent Awesome, iPhone ve iPad'de oynanabilir strateji odaklı gizli ajan oyunu.

Agent Awesome, detaylı hazırlanmış harika görseller sunan gizli ajan oyunu olarak iOS platformunda karşımıza çıkıyor. Görseller fazlasıyla detay içerdiğinden iPad en kötü iPhone Plus modelinde oynanması gerektiğini düşündüğüm oyun birbirinden zor 12 bölüm sunuyor.

Farklı taktikler uygulayarak ilerlemedeki uzmanlığınızı gösterebileceğiniz oyunda EVIL adlı bir şirketin merkezine girip üst yönetimini etkisiz hale getirmeniz gerekiyor. İster önünüze çıkan herkesi farklı silahlarla vurup son derece gürültülü şekilde, isterseniz de sessizliğinizi koruyarak doğrudan en üst kattaki hedefinize ulaşma seçeneğiniz var.

Birçok yükseltilebilir silah içeren oyunda her katta gereğinden fazla vakit geçirme lüksünüz yok. İlk bölümlerde engelleri aşmak için hangi yolları izleyebileceğiniz konusunda bolca düşünme zamanınız oluyor ancak ilerledikçe sürenin de daralmasıyla heyecan artıyor. Hedeflerinizin yer aldığı 12. kata ulaşmak ise bir hayli zor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Team Awesome

    Team Awesome, Android cihazlar için tasarlanmış bir sonsuz koşu oyunu.
  • Awesome Converter

    Awesome Converter uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birçok birimi kolaylıkla dönüştürebilirsiniz.
  • Awesome Icons

    Awesome Icons uygulamasıyla Android cihazlarınızda ana ekran simgelerini dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.
  • Super Awesome RPG Lite

    Super Awesome RPG Lite, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Secret Agent: Hostage

    Secret Agent: Hostage, interaktif gizli ajan oyunu Secret Agent: Istanbul'un devamı.
  • Agent Hunt APK

    Kiralık katil rolünü üstlendiğiniz Agent Hunt APK, akıllı telefonlarınızda oynayabildiğiniz bir nişancı oyunudur.
  • Max Awesome

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.
  • Symantec Mobile Security Agent

    Symantec Mobile Securiy Agent ile şirket ağınızdaki verileri koruyun.