AhnLab V3 Internet Security

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9,611 TOPLAM İNDİRME
83.1 MB DOSYA BOYUTU

AhnLab V3 Internet Security bilgisayarınızı virüs, spyware, trojan gibi online tehlikelere karşı koruyan bir internet güvenlik programıdır.

Bilgisayarınızın güvenliğiyle ilgili endişeleniyorsanız AhnLab V3 Internet Security gibi bir programa ihtiyaç duyarsınız. AhnLab V3 Internet Security sizi internetteki tehlikelere karşı korumak üzere geliştirilmiş, yüksek güvenlik önlemleri sunan bir antivirüs yazılımı olarak tanımlanabilir.

İnternette gezerken her türlü tehditle karşılaşabilirsiniz. Bu durumlarda profesyonel bir yardımcıya ihtiyaç duyarsınız. Neyse ki virüs, trojan, solucan, spyware, spam, yemleme (phishing) gibi tüm internet kullanıcılarını tehdit eden online tehlikelerden bu program sayesinde korunmak mümkün.

AhnLab V3 Internet Security basit arayüzünde sisteminizde koruduğu alanları gösterir ve seçeneklerle bu alanları daraltmanızı sağlar. Sunulan her fonksiyonun arayüzde düzenli bir şekilde dağıtılmış olması da kullanımı kolaylaştıran detaylar arasında. Bu konuda çok fazla bir teknik bilgiye ssahip olmasanız dahi bu yazılımı sorunsuzca kullanabilirsiniz.

Program sistem dosyalarını, ağ bağlantılarını ve email hesaplarını etkili şekilde korur, gelebilecek saldırıları ve tehditleri önler. Programın sunduğu anti-virüs and anti-spyware motoru sayesinde sisteminiz en güncel online tehlikelere karşı da korunur. Eğer siz de bilgisayarınızı internetin zararlı içeriklerinden korumak istiyorsanız AhnLab V3 Internet Security'ye bir göz atmanızı öneriyoruz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ESET Internet Security 2022

    ESET Internet Security 2022, Windows, Mac ve Android cihazlar için gelişmiş koruma sağlar. İnterneti aktif kullanan kullanıcılar için önerilir.
  • BitDefender Internet Security

    Bitdefender Internet Security 2017, dört yıl üst üste ödül almış internet güvenliği yazılımıdır.
  • NETGATE Internet Security

    NETGATE Internet Security geniş kapsamlı bir bilgisayar güvenlik programıdır.
  • Emsisoft Internet Security Pack

    Emsisoft Internet Security Pack tümleşik bir virüs koruma ve internet güvenliği programıdır
  • ArcaVir Internet Security

    ArcaVir Internet Security bilgisayarınıza kapsamlı koruma sunan bir güvenlik yazılımıdır.
  • Kaspersky Internet Security 2021

    Kaspersky Internet Security 2021, PC, Mac ve Android cihazlarda gizliliğiniz ve paranızı koruyan gelişmiş güvenlik ve antivirüs programı.
  • eScan Internet Security Suite

    eScan Internet Security Suite ile veri güvenliğini sağlayarak internet tehditlerinden gerçek zamanlı olarak korunabilirsiniz.
  • Avira Internet Security

    Avira Internet Security çevrimiçi alışveriş, banka gibi internet servislerini çok tercih eden kullanıcıları her açıdan koruyan güçlü bir yazılım.