Air Attack 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
195 TOPLAM İNDİRME
290 MB DOSYA BOYUTU

Air Attack 2, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir uçak oyunudur.

Air Attack 2, Android telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen bir savaş oyunudur.

İlk oyunuyla birçok ödüle layık görülen Air Attack, mobil cihazlarımıza tekrar döndü. Geliştirilmiş grafikleri ve getirilen birçok yenilikle birlikte Air Attack 2, uçak ve savaş ikilisini yan yana görmek isteyenler için biçilmiş kaftan. İkinci Dünya Savaşı yıllarına döndüğümüz oyunda, 22 farklı bölüm bizleri bekliyor ve bütün bölümler yüksek grafik kalitesiyle oyuncuların karşısına çıkarılıyor. Grafiklerin yanı sıra ise bir orkestranın çaldığı müzikler, savaş atmosferini sonuna kadar yaşamamıza yardımcı oluyor.

Beş kişiye kadar destek veren oyunda amacımız ise bölümlerde karşımıza çıkan bütün düşmanları egale etmek ve sonuca ulaşmak. Daha çok SNES platformunda oynadığımız tarzda oyunlara benzer bir yapıya sahip olan Air Attack 2'de, bizim yönettiğimiz uçak ekranın aşağısında yer alıyor ve düşmanlar yukarıdan akıyor. Bizlerde çeşitli özel güçler toplayarak ve değerli metaryalleri edinerek görevi tamamlamaya çalışıyoruz. Oyunun bir başka güzel yanı ise zaman zaman birinci kişi görüş açısına geçmesi ve uçağı içeriden kontrol etmemize imkan vermesi.

Ramazan Tugay Kahraman

Air Attack 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
338 MB DOSYA BOYUTU

Air Attack 2, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz sürükleyici bir uçak oyunudur.

Air Attack 2, iPhone ve iPad üzerinden oynanabilen uçak temalı bir aksiyon oyunudur.

Air Attack'ın ilk oyunu birçok ödüle layık görülmüş ve mobil platformlarda oyun oynayanlar tarafından çok sevilmişti. Geliştirici stüdyo Art In ise Air Attack 2 ile karşımıza daha iyi bir işle çıkıyor. Oyunun mantığı oldukça basit: Bütün düşmanları öldür ve bölümü tamamla. Daha çok SNES gibi konsollarda oynadığımız oyunları andıran bir yapıya sahip olan Air Attack 2, 22 farklı bölüme sahip. Bütün bölümlerde ise bir orkestra tarafından çalınan müzikler oyunculara eşlik ediyor.

Oyunda yüksek grafik kalitesi mevcut. 3D modellemelerle birlikte gerçekten göze hoş gelen sahnelerle karşılaşabiliyorsunuz. Bölümlerin büyük çoğunluğunda ise uçağı dışarıdan görüyorsunuz. Uçağımız ekranın en altında duruken, düşmanlar ekranın üst tarafından hücum ediyorlar. Biz ise bir taraftan düşmanlarla uğraşırken, bir taraftan çevrede yer alan güçlendirmeleri ve ödülleri toplamaya çalışıyoruz. Oyunun belirli kısımlarında ise uçağın içinden kontrol etmemiz de mümkün kılınmış. 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Swamp Attack 2 APK

    Serinin ikinci oyunu olan Swamp Attack 2 APK'da, silahlarınızı geliştirin ve evinize yaklaşmaya çalışan yaratıkları yok edin.
  • Tank Shooting Attack 2

    Tank Shooting Attack 2, size verilen tank ile birlikte düşman hedeflerini vurmanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Drone 2 Air Assault

    Drone 2 Air Assault, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Robot Unicorn Attack 2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur.
  • Air Fighter 1942 World War 2

    Air Fighter 1942 World War 2 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir uçak oyunudur
  • Swamp Attack APK

    Swamp Attack APK, yaratıklara karşı evinizi savunduğunuz bir aksiyon-nişancı oyunudur.
  • Skibidi War - Toilets Attack APK

    Skibidi War - Toilets Attack APK, Ölümcül Skibidi tuvaletlerine karşı mücadele verdiğimiz bir oyundur.
  • Heroes Attack: Alien Shooter

    Heroes Attack: Alien Shooter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.