Air Strike 3D

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
42,175 TOPLAM İNDİRME
7.89 MB DOSYA BOYUTU

Mükemmel bir üç boyutlu helikopter oyunu.

Çok başarılı grafiklere sahip üç boyutlu bir helikopter savaş oyunu.Açısı değiştirilebilen kamera görüntüleri,çok güzel patlama vede silah efektleri ile mükemmel kurgu ve de aksiyonuyla kesinlikle bağımlılık yaratacak bir oyun.
Tamindir

Air Strike 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
451 TOPLAM İNDİRME

Air Strike 3D, uçağınız ile birlikte hiç bitmeyen savaşlara katılacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android savaş oyunudur.

Eğer masmavi gökyüzünde savaşmaya hazırsanız, Air Strike 3D'yi Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Heyecanlı ve aksiyon dolu bir uçak savaşı oyunu olan Air Strike 3D ile birlikte adeta nefes kesen saatler geçirebilirsiniz.

Oyundaki amacınız kendi uçağınız ile birlikte diğer uçakları yok etmek. Fakat bu söylemesi kadar kolay bir iş değil. Çünkü bunu gerçekleştirmek için çok dikkatli olmalı ve diğer uçakları hedef alarak hepsini yok etmelisiniz.

Gerçek zamanlı oyun fiziği, etkileyici yıldırım ve özel efektleri sayesinde bağımlısı olacağınız uçak savaş oyununda 3 farklı zorluk seviyesi bulunmaktadır. İlk olarak kolayda başlayarak daha iyi bir pilot olduğunuzu düşündüğünüz zaman orta zorluk seviyesine, usta pilot olduğunuz zaman ise zor oyun moduna geçmenizi tavsiye ederim.

Düşman uçakları takip eden füzeler ile vurarak, kaçırma şansınızı sıfıra indirebilirsiniz. Oyunu indirdikten sonra size sunulan 3 farklı uçak modelinden birini seçerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Uçak ve savaş oyunları oynamak hoşunuza gidiyorsa Air Strike 3D'yi Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirerek kesinlikle denemelisiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Air Strike 2

    İşte Nefesleri Tutan Oyun Air Strike Bu Oyunu Bırakamayacaksınız
  • Air Guard

    Herkesin zevkle oynayabileceği harika bir 3D uçak oyunu...
  • Air Hockey 3D

    Air Hockey, 3 boyutlu grafiklere sahip ve bilgisayara karşı oynayabileceğiniz eğlenceli bir hokey oyunudur.
  • Halo: Spartan Strike

    Halo: Spartan Strike kuşbakışı kamera açısıyla oynanan bir aksiyon oyunudur
  • Counter Strike

    Counter Strike 1.5 Türkçe yama dosyasıdır. Counter Strike 1.5 Türkçe oynamak için bu dil paketini indirip kurun.
  • Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO)

    Counter Strike Global Offensive İndir: Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), ücretsiz FPS oyunları arasında bir numaradadır.
  • Antiterror Strike

    Antiterror Strike, güvenlik güçleri ile teröristlerin savaştığı bir FPS oyunu
  • CS2D

    CS2D, kuşbakışı kamera açısıyla oynanan Counter Strike oyunu olarak tanımlanabilir