AIRLINE COMMANDER

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
1,131 TOPLAM İNDİRME

Mobildeki en iyi uçak simülatörü

AIRLINE COMMANDER, kendi havayolu şirketinizi kurup onlarca uçağı yönettiğiniz uçak simülasyon oyunu. İlk olarak Android platformunda indirilebilir olan uçak simülatörü oyununda tüm incelikleri öğreniyorsunuz. Uçak kontrollerini nasıl kullanacağınız, acil durum veya olumsuz hava koşullarıyla nasıl baş edeceğiniz, nasıl iniş ve kalkış yapacağınız, her şey öğretiliyor.

Mobil platformda genellikle uçak oyunlarıyla karşımıza çıkan RORTOS’un AIRLINE COMMANDER adını verdiği uçak simülasyonu, türünün en iyisi olabilir. Bir simülasyon oyununa göre oldukça kaliteli görsel çizgilerine sahip olmasının yanında gerçeğe yakın hazırlanmasıyla dikkat çekiyor. Yüzlerce gerçekçi havalimanı ve pist, yüksek çözünürlüklü uydu görüntüleri, haritalar, gerçek havayolu şirketleriyle gerçek zamanlı hava trafiği, gerçekçi SID/STAR kalkış ve iniş prosedürleri, hava koşullarının gerçekçi gösterimi ve daha saymakla bitiremeyeceğim gerçekçi detaylarla dolu uçak simülatöründe çeşitli görevleri tamamlayarak ilerliyorsunuz.

AIRLINE COMMANDER Özellikleri:

  • Kendi havayolu şirketinizi kurun.
  • Filonuzu kurun ve geliştirin.
  • Sorunları çözerek en iyi pilot olduğunuzu gösterin.
  • Gerçek dünyada uçun. (Gerçek zamanlı hava trafiği ve hava durumu)
  • Uçağı kontrol etmek zor mu geldi? Basitleştirilmiş modda uçun.

Erkan Calp

AIRLINE COMMANDER

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME
424.8 MB DOSYA BOYUTU

Detaylarla dolu uçak simülasyonu, simülatör oyunu

AIRLINE COMMANDER, kendi havayolu şirketinizi kurup yönetme izni de veren uçak simülasyonu oyunu. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir ve iPhone’da iPad’de de keyifli oynanış veren uçak simülatör oyununu detaylı oynanış sevenlere özellikle tavsiye ederim.

Pilot lisansını alarak başladığınız oyuna zorlu uçuşlarla devam ediyorsunuz. Modelleme harikası uçaklar ve havalimanları, gerçekçi uçak kontrolü, dinamik hava, karada ve havada havayolu şirketleriyle gerçek zamanlı hava trafiği, gerçekçi SID/STAR kalkış ve iniş prosedürleri, arıza ve acil durumlarda uçuş ve daha saymakla bitiremeceğim detayla dolu bir uçak simülatör oyunu Airline Commander. Oldukça detaylı tasarlanmış, tam bir uçuş simülasyon oyunu diyebilirim. Grafikleri de oldukça başarılı. Tek eksiği olarak serbest uçuş modunun olmaması diyebilirim. Oradan oraya uçuşlarda görevleri yerine getirmek zorundasınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Airline Manager 4

    Uçak ve havaalanı meraklıları için havaalanı yönetim oyunu Airline Manager 4, yüzlerce uçak, binlerce havalimanı Airline Manager 4’te sizi bekliyor. 
  • Uçak Oyunları APK

    Uçak Oyunları APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayacağınız internetsiz uçak simülatörü oyunu.
  • Turboprop Flight Simulator APK

    Turboprop Flight Simulator APK Android uçak simülasyonu oyununda askeri ve yolcu uçaklarının pilotluğunu yapıyorsunuz. Uçak simülatörü oynaması ücretsiz!
  • Flight Sim 2018 APK

    Flight Sim 2018 APK yüksek kalitede grafiklere ve gerçekçi oynanışa sahip Android uçak simülatör oyunu.
  • Merge Plane APK

    Merge Plane APK Android uçak simülasyonu oyununda kendi hava yolunuz ve apronunuzun kontrolünü ele alıyorsunuz. Uçak oyunu oynaması ücretsizdir!
  • Wings of Steel

    Aksiyon yüklü hava muharebe oyunu
  • FlyWings 2018

    Harika zaman geçirebileceğiniz eşsiz bir mobil uçak simülasyonu
  • Warplane Inc.

    Warplane Inc., Android telefonlarda internetsiz oynanabilen uçak simülatörü oyunu.