AirMore

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,082 TOPLAM İNDİRME
2.3 MB DOSYA BOYUTU

AirMore, Android mobil cihazlarınız ve bilgisayarlarınızı kablosuz olarka bağlamanızı sağlayan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulaması.

AirMore, hem Android hem de iOS mobil cihazlarınızı kablosuz ve kolay bir şekilde bilgisayarınıza bağlayarak başta dosya transferi olmak üzere bir çok işlemi kolayca halledebilmenizi sağlayan ücretsiz bir Android uygulaması.

Kablo ve istemci gibi ek işlerden kurtulmanızı sağlayan AirMore'u kullanmak için tek yapmanız gereken bilgisayarınız üzerinde internet tarayıcınızı açmak. Kullanımı son derece kolay olan uygulama sayesinde bir çok işlemi normalden çok daha basit yapabiliyorsunuz.

Uygulamanın Öne Çıkan Özellikleri:

  • Android telefon ve tabletlerinizdeki fotoğraf, video ve ses dosyalarını bilgisayardan kolayca açma
  • Dosya transferi
  • İletişim bilgileri ve mesajlaşmalarınızın yönetimi
  • Döküman yönetimi
  • Kolay bağlantı
  • Güvenli transfer işlemleri

Mobil cihazınızdan bilgisayarınıza ya da tam tersi olarak bilgisayarınızdan mobil cihazınıza herhangi bir şey göndermek istediğiniz kablo takmakla uğraşmayarak AirMore uygulaması ile işlemlerinizi lablosuz olarak bağlantı kurup halledebiliyorsunuz. Ücretsiz olarak sunulan uygulamayı Android cihazlarınıza indirerek denemenizde fayda var.

Barış YANIK

AirMore

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,010 TOPLAM İNDİRME
5.7 MB DOSYA BOYUTU

AirMore, iPhone ve iPad'lerinizi bilgisayarınıza kolayca bağlayabileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir iOS uygulaması.

AirMore, iPhone ve iPad'lerinizi bilgisayarınıza bağlayarak dosya transferi ve yönetimi yapmanızı sağlayan çok özellikli ve ücretsiz bir iOS bağlantı programı.

Kablo takarak bilgisayara bağlama derdine son veren uygulamayı kullanarak iPhone ve iPad'inizi bilgisayara bağlamanız için tek yapmanız gereken bir internet tarayıcısı açmak. Çapraz platform desteği sunan uygulama iOS'da olduğu gibi Android üzerinde de çalışıyor.

iOS mobil cihazlarınızda bulunan fotoğraf, video ve sesler gibi medya dosyalarını ister bilgisayarda açabilmenizi isterseniz de direkt olarak transfer edebilmenizi sağlayan AirMore, bir kaç tıklama ile dosya transferlerini yapabilme kolaylığı sunuyor.

Yapılan transferleri güvence altına alan uygulama sayesinde kablo takma, bağlantı kurma gibi işlemlerin hepsini çok daha kısa sürede gerçekleştirip ihtiyacınızı karşılaşamanızı sağlıyor.

Eğer sürekli olarak mobil cihaz ve bilgisayarınız arasında işlem yapma ihtiyacı duyuyorsanız AirMore uygulamasını kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • AirDroid

    AirDroid Apk, bilgisayar üzerinden Android cihaza erişme ve dosya paylaşma uygulamasıdır.
  • AtHome Camera

    AtHome Camera ile güvenlik kameranızı takip edebilirsiniz