Album Releases

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
145 TOPLAM İNDİRME
0.6 MB DOSYA BOYUTU

Album Releases uygulaması ile beğendiğiniz şarkıcıların yeni albümlerinden anında haberdar olursunuz.

Favori şarkıcılarınız yeni albüm çıkardığında anında haberdar olmak istiyorsanız, sadece Windows platformu için hazırlanan Album Releases, kesinlikle atlamamanız gereken bir uygulama.

Her gün yolda, işte, evde dinlediğiniz şarkıcılarınız yeni bir albüm, single veya EP çıkardıklarında anında haberdar eden uygulamada üç farklı bildirim seçeneği mevcut. Yeni albümleri canlı kutucuklardan, bannerlardan veya kilit ekranınıza düşen bildirimlerden takip edebiliyorsunuz.

Album Releases, sadece yeni albüm bildiriminden bulunan bir uygulama değil. Beğendiğiniz sanatçıları takip etmek, yeni albümleri çevrimiçi dinleme veya indirmek ve o ay piyasaya çıkacak albümleri öğrenmek için de bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Yeni albümleri başlangıç ekranınıza taşıyan Album Releases, yabancı müzik takipçilerini fazlasıyla memnun edecektir.

Erkan Calp

Album Releases

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Album Releases uygulaması sayesinde favori şarkıcılarınız yeni albüm çıkardıklarında anında haberiniz olacak.

Album Releases, favori şarkıcılarınızın yepyeni albümlerinden anında haberdar olmanızı sağlayan ücretsiz bir müzik uygulamasıdır.

Album Releases, Xbox Müzik'te tuttuğunuz şarkılara bakıyor ve her albümünü gözünüz kapalı satın aldığınız şarkıcıların yeni single’ları, albümleri veya EP’leri çıktığında anında bildirim gönderiyor. Bildirimleri canlı kutucukların haricinde banner ve kilit ekranınızdan görebiliyorsunuz.

Windows Phone 8 ve üzeri işletim sistemli telefonları destekleyen uygulamada sevdiğiniz sanatçıları takip etme ve takipten çıkarma, yeni yayınları çevrimiçi dinleme ve indirme şansına da sahipsiniz. Ayrıca içerisinde bulunduğunuz ayda yeni bir albüm çıkıp çıkmayacağını öğrenebiliyorsunuz.

Özellikle yabancı müzik dinleyicilerine hitap eden uygulama sayesinde artık hiçbir albümü kaçırmayacak, ilk dinleyen ve satın alanlar arasında olacaksınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Album Printer

    Müzik arşivinizin yedeğini almak ve bunu excel formatında saklamak isterseniz Albüm Printer tam sizin isteğinize göre hazırlanmış bir program.
  • GMusic

    GMusic ile Google Play Müzik arşivinizdeki şarkıları dinleyebilir, albüm ve şarkıcı önerileri sayesinde yeni sesler keşfedebilirsiniz.
  • EArt Audio Editor

    Ses ve müzik düzenlemek için ihtiyacınız olan programlara alternatif bir program olan EArt Audio Editor ile ses dosyalarınızdan ses çıkartabilir, efekt ekleyebilir hatta albüm, sanatçı, şarkı vb. bilgileri girebilirsiniz. Ses dosyalarını d
  • Essential MP3 Player 2.18

    Essential MP3 Player 2.18, internet aracılığı ile otomatik olarak albüm görüntülerini ve albüm kapaklarını kolayca alabilirsiniz.
  • MixRadio

    MixRadio, müzik zevkinize uygun çalma listelerini yüksek kalitede ve çevrimdışı dinleyebileceğiniz bir müzik uygulaması.
  • n7player

    n7player, Windows'un modern müzik çalarına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir müzik dinleme uygulaması.
  • Deezer

    Deezer, Windows 10 cihazlarınızdan 35 milyon yerli ve yabancı şarkıya ulaşabileceğiniz müzik dinleme servisi.
  • Groove

    Groove, Microsoft'un Windows 10 PC ve tablet kullanıcıları için hazırladığı çevrimiçi müzik dinleme uygulaması.