Alchemy Eye PRO

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
395 TOPLAM İNDİRME
5.89 MB DOSYA BOYUTU

Kişisel veya kurumsal sunucunuzda çalıştırabileceğiniz bir sistem gözleme ve denetleme aracı olan Alchemy Eye PRO, sunucunuzda bir hata oluştuğunda size e-posta veya sms yoluyla ulaşarak sunucu durumunu bildirir.

Alchemy Eye PRO sunucu performansını gözlemleyebileceğiniz bir sistem aracı olmasının yanı sıra diğer versiyonunun aksine işlemci performansını da gözlemleyerek sistemi olası işlemci sorunlarından korumaya da çalışmaktadır. Sunucunuz çalışamaz durumdaysaAlchemy Eye otomatik olarak hata kodu ile birlikte ağ yöneticisine durumu haber verir.

Kendinize ait bir sunucunuz var ise kurabileceğiniz bu araç sayesinde sunucunuzdan bilgisayar başında olmasanız bile haberdar olabileceksiniz.

Önemli! Her türlü sunucu çeşidinde çalışabilmektedir.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alchemy Eye

    Kendinize veya şirketinize ait bir sunucunuz varsa ve bilgisayar başında olmadan da sunucu hatalarını haber almak istiyorsanız kullanabileceğiniz bu sistem yöneticisi ile dışarıda bile olsanız sunucunuz ile ilgili bilgiler cep telefonunuza gel
  • Free Eye Test

    Free Eye Test (Ücretsiz Görme Testi), web tarayıcınızda oynayabileceğiniz harika bir renk ayırt etme oyunu.
  • Online Eye Proffesional

    Adsl kota bilgilerinizi takip edebileceğiniz ve internet ağınız hakkında her türlü bilgiye ulaşabileceğiniz alanında lider bir program.
  • CPU Meter Pro

    CPU Meter Pro ile işlemci kullanım bilgilerinizi takip edebilirsiniz
  • HardCopy Pro

    HardCopy Pro, Windows için çok yönlü ve kullanımı kolay bir ekran görüntüsü alma aracıdır.
  • MouseImp Pro

    MouseImp Pro ile kaydırma çubuklarını unutabilirsiniz. Farenizi aşağı veya yukarı hareket ettirerek kaydırma hareketini gerçekleştirebilirsiniz.
  • XP Repair Pro 2007

    XP Repair Pro 2007 bilgisayarınızdaki hataları bulur ve en iyi ve güvenli bir şekilde onarır.
  • Adobe Acrobat Pro

    Adobe Acrobat Pro PDF Açma programı olarak ön plana çıkmaktadır. Program ayrıca düzenleme ve PDF görüntüleme işlemleri de yapmaktadır.