Alien Shooter Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,439 TOPLAM İNDİRME

Alien Shooter Free klasik bilgisayar oyununun Android cihazlara uyarlanmış versiyonudur

Alien Shooter Free klasik bir bilgisayar oyunu olan Alien Shooter'ın Android cihazlar için elden geçirilmiş halidir.

Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyun olan Alien Shooter Free size herhangi bir oyun içi ödeme yapmadan oyunu oynayabilme imkanı veriyor. Oyunda satın alınabilen eşyaları sadece oyun içinde kazanacağınız parayla satın alabilmektesiniz.

Alien Shooter Free bolca aksiyon sunan yapısıyla oldukça eğlenceli bir oynanış vaad etmekte. Shooter türündeki oyunda kahramanımızı izometrik açıdan kontrol ediyoruz ve üzerimize dört bir yandan saldıran uzaylılara karşı kendimizi koruyarak görevleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Oyunda aynı anda yüzlerce uzaylı ile savaşabiliyoruz ve öldürdüğümüz uzaylıların cesetleri ekranda kaybolmuyor. Kahramanımız farklı özelliklere sahip heyecan verici silahları kullanabiliyor ve oyunda ilerledikçe yeni silahları satın alabiliyor.

Alien Shooter Free aksiyon arıyorsanız size hitap edebilecek bir oyun. Kolay bir şekilde oynabilen oyun kontrol için otomatik hedef alma gibi kullanışlı seçenekleri de oyun severlere sunuyor. Oyunun hikaye modunda oyunun senaryosunu keşfedebilirsiniz veya hayatta kalma modunda üzerinize akın akın gelen uzaylılara karşı en uzun ne kadar hayatta kalacağınızı test edebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Alien Shooter Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
164 TOPLAM İNDİRME
54.9 MB DOSYA BOYUTU

Alien Shooter - Free ücretsiz bir aksiyon oyunudur

Alien Shooter - Free ilk olarak bilgisayar için çıkmış, bir süre önce de iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad mobil cihazlar için çıkarılmış ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyundur.

Shooter türünde bir oyun olan Alien Shooter - Free bize yüksek gerilim yaşatıyor ve adrenalin salgılamamıza neden oluyor. Oyunda her an aksiyon mevcut ve oyunun eğlenceli yapısı bizi oyuna bağlıyor.

Alien Shooter - Free'de temel görevimiz terkedilmiş bir askeri üste kana susamış uzaylı yaratıklarla karşılaşarak bu üssü temizlemek ve hayatta kalan insanlara ulaşmaktır. Bu iş çok kolay olmayacaktır; çünkü oyunda birçok farklı alien türü ve güçlü bölüm sonu canavarlarıyla karşılaşacağız. Oyunda ilerleyebilmek için karakterimizin yeteneklerini geliştirmeli ve insan üstü yeteneklerimizi kana susamış yaratıklar karşısında kullanmalıyız.

Alien Shooter - Free bize hızlı ve eğlenceli bir oyun yapısı sunuyor. Oyunda kahramanımızı kuşbakışı olarak kontrol ediyoruz ve dört bir yandan bize saldıran canavarlara karşı hayatta kalmaya çalışıyoruz. Canavarlarla çarpışırken cephanemizi takip etmeli ve zamanlamaya önem göstermeliyiz. Savaş alanını üstten görüyor oluşumuz bize stratejik bir üstünlük kazandırmakta. 

Oyunun grafikleri mobil cihazlar için oldukça yeterli seviyede. Ürpertici müzikleri se atmosferi tamamlıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sniper War: Alien Shooter

    Sniper War: Alien Shooter bolca aksiyon içeren bir mobil savaş oyunudur
  • Heroes Attack: Alien Shooter

    Heroes Attack: Alien Shooter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Alien Shooter TD

    Alien Shooter TD mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Sniper Shooter Free - Fun Game

    Sniper Shooter Free, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir nişan alma ve ateş etme oyunudur.
  • An Alien with a Magnet

    An Alien with a Magnet, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz keyifli bir aksiyon, macera ve bulmaca oyunudur.
  • Alien Worm

    Alien Worm, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceiniz bir korku oyunudur.
  • Super Laser: The Alien Fighter

    Super Laser: The Alien Fighter oldukça eğlenceli bir Android oyunudur
  • Ben 10 Ultimate Alien: Xenodrome

    Ben 10 Ultimate Alien: Xenodrome, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz süper kahraman oyunları arasında.