Alien Shooter TD

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
316 TOPLAM İNDİRME

Alien Shooter TD kule savunma türünde bir strateji oyunudur

Alien Shooter TD, Sigma Team'in ünlü top down shooter türündeki aksiyon oyunu serisi Alien Shooter'î farklı bir şekilde bize sunan bir strateji oyunu olarak tanımlanabilir.

Bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bu kule savunma oyunu diğer Alien Shooter oyunlarında olduğu gibi dünyanın uzaylılar tarafından istila edilmesini konu alıyor. Uzaylılar dünyaya saldırdıktan sonra hızlı hareket edebilen askeri birlikler kuruluyor. Biz de bu birliklerden birine komuta eden bir komutanın yerine geçiyoruz. Görevimiz ise ne pahasına olursa olsun savunduğumuz toprakları korumak ve uzaylıların bu toprakları geçmesini önlemek.

Alien Shooter TD'de düşmanlarımız bize dalgalar halinde saldırıyorlar ve her dalgada daha da güçlü hale geliyorlar. Düşmanlarımızı yok etmek için savunma kuleleri kurmamız ve bu kuleleri para kazandıkça geliştirmemiz gerekiyor. Ayrıca emrimize özel askerler de veriliyor. Bu askerler farklı uzmanlık alanlarına sahipler ve savaşlarda fark yaratabiliyorlar. Askerlerimizin savaşta kullanacakları ekipmanlarını da biz seçebiliyoruz.Savaşlar esnasında askerlerimizin silahlarını değiştirebilmemiz de mümkün. Böylece cephane gibi sınırlı kaynaklarımızı daha iyi kontrol edebiliyoruz. Kulelerimizin ve askerlerimizin haricinde sıkıştığımız durumlarda mayınlar ve bombalar da kullanabiliyoruz.

Alien Shooter TD ekranda yüzlerce ceset görebilmemizi mümkün kılan bir kule savunma oyunu. Buna rağmen oyunun sistem gereksinimleri bir hayli düşük. Alien Shooter TD minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows XP işletim sistemi

- 1.6 GHz Intel Core 2 Duo T5200 veya 2 GHz AMD Athlon 64 X2 3600+ işlemci

- 2 GB RAM

- 512 MB video belleğe sahip ekran kartı

- 500 MB boş depolama alanı

Oyunun demosunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

Alien Shooter TD

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME

Alien Shooter TD mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Alien Shooter TD oyunculara heyecan dolu oyun tecrübesi yaşatabilen bir mobil kule savunma oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz tower defense türünde bir strateji oyunu olan Alien Shooter TD, aslında Sigma Team'in ünlü Alien Shooter oyunları temel alınarak geliştirilmiş bir oyun. Alien Shooter TD'de de dünyanın zombiler tarafından istila edildiğine şahit oluyoruz. Bu tehdidi ortadan kaldırmak ise bize düşüyor. Oyunda gelişmiş teknolojik savunma sistemlerinin ve üstün yetenekli askerlerin kontrolünü devralıyoruz ve uzaylı sürülerini yok etmeye çalışıyoruz.

Alien Shooter TD'de düşmanlarımız bize dalga dalga saldırıyor. Bu dalgaları durdurabilmek için haritanın kilit noktalarına savunma kuleleri yerleştirmemiz gerekiyor. Ayrıca her yeni dalga güçlenen düşmanlar anlamına geldiği için bu kuleleri geliştirmemiz ve güçlendirmemiz de gerekiyor. Alien Shooter TD bize özel askerleri savaş alanına yerleştirme imkanı vermekte. Bu askerler kendilerine has saldırı şekillerine sahipler. Oyunda askerlerimizi yönetirken cephanelerine de dikkat etmemiz gerekiyor; çünkü mermileri tükenebiliyor. Savaş esnasında mermisi tükenen askerlerimize mermi takviyesi yapabilmekteyiz.

Alien Shooter TD ekranda aynı anda yüzlerce ceset görebileceğiniz bir oyun. Oyundaki düşmanlarınızı yok ettikten sonra cesetleri kaybolmuyor.

Can Erdil Şentürk

Alien Shooter TD

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
322 MB DOSYA BOYUTU

Alien Shooter TD mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kule savunma oyunudur

Alien Shooter TD yüksek dozda aksiyonu taktiksel bir savaş sistemiyle birleştiren bir mobil kule savunma oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz tower defense türünde bir strateji oyunu olan Alien Shooter TD'de dünyayı istila etmeye çalışan uzaylı ordularını durdurmaya çalışıyoruz. Düya dışından gelen bu tehdit nedeniyle acil bir şekilde askeri savunma birimleri kuruluyor. Biz de bu birimlerden birine komuta etmekle görevlendiriliyoruz. Amacımız ise bize teslim edilen toprağı kanımızın son damlasına kadar savunarak uzaylılara geçit vermemek.

Alien Shooter TD'de uzaylılar bize güçlenen dalgalar halinde saldırıyorlar. Bu dalgaları durdurabilmek için farklı saldırı şekillerine sahip savunma kulelerini haritanın ihtiyaç duyulan yerlerine yerleştiriyor ve düşmanları yok ettikçe geliştirip güçlendiriyoruz. Fakat amansızca saldıran uzaylıları durdurmak için bu yeterli olmuyor, uzman askerleri de görevlendirmemiz gerekiyor. Seçeceğimiz askerler farklı yeteneklere sahipler. Ayrıca savaş esnasında bu askerleri takip edip cephane durumlarını izlememiz, mermileri bittiğinde savaş sırasında takviye yapmamız gerekiyor.

Alien Shooter TD bolca kan içeren bir oyun. Oyunda uzaylıları yok ettiğinizde cesetleri kaybolmuyor. Bölüm sonlarında ekranda yüzlerce ceset görebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alien Shooter 2

    Alien Shooter 2 heyecan dolu bir aksiyon oyunudur.
  • Alien Shooter - Revisited

    Alien Shooter - Revisited bolca aksiyon sunan bir oyundur
  • Alien Swarm: Reactive Drop

    Alien Swarm: Reactive Drop, top down shooter türünde bir aksiyon oyunudur
  • Alien Shooter

    Bir ordu labratuvarında...
  • Aliens: Dark Descent

    Alien filmlerini sever misiniz? Peki strateji oyunlarını? Aliens: Dark Descent ile uzayda geçen bir taktiksel strateji oyununa merhaba deyin. 
  • Star Trek: Alien Domain

    Star Trek: Alien Domain, internet tarayıcınız üzerinden ücretsiz olarak oynayabileceğiniz, bilim kurgu tabanlı bir online strateji oyunudur.
  • Bloons TD Battles

    Bloons TD Battles, savaşçı maymunların bulunduğu kule savunma oyunu.
  • Alien Sky 1.2.1

    Alien Sky 1.2.1 oyunu bir uzay simülasyon oyunudur. Sayfamızdan Alien Sky 1.2.1 oyununu indirebilirsiniz.