Alien Worm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

Alien Worm, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceiniz bir korku oyunudur.

Alien Worm, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda canlıların bedenlerini ele geçirmeye ve büyümeye çalışıyorsunuz.

Oynarken dehşete düşeceğiniz bir oyun olan Alien Worm, aynı zamanda beğenerek oynayabileceğiniz bir oyundur. Oyunda sürekli olarak büyümeye ve hayvanların, insanların bedenlerini ele geçirmeye çalışıyorsunuz. Küçük bir sülük olarak bağladığınız oyunda yavaş yavaş büyümeye başlıyor ve etrafı keşfediyorsunuz. Uyuyan insanları uyandırmadan öldürüyor ve hayvanları da kaçırmadan içlerine girerek özelliklerini alıyorsunuz. Dikkatli olmanız gereken oyunda aynı zamanda geriliyorsunuz.

Görsellik bakımından da etkileyici bir atmosfere sahip olan oyunda tek yapmanız gereken büyümekte olan bir sülüğe yardım etmek. Uzaydan gelen sülüğü dünyamızın şartlarına alıştırmalı ve hayatta kalmasına yardımcı olmalısınız. Ayrıca oyunun 18 yaş ve üzeri için olduğunu hatırlatmakta da fayda var. Alien Worm oyununu sakın kaçırmayın.

Alien Worm oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Alien Worm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Alien Worm, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceiniz bir korku oyunudur.

Alien Worm, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur. Oldukça kolay bir oynanışa sahip olan oyunda insanların ve hayvanların bedenlerini ele geçirmeye çalışıyorsunuz.

Korku oyunu tarzında bir kurguya sahip olan Alien Worm'da uzaydan gelen bir sülüğe yardımcı oluyor ve büyümesini sağlıyorsunuz. Sürekli olarak büyümeye çalışan sülüğün yöntemleri ise dehşete düşmenize neden olabiliyor. İnsanların ve hayvanların içine girerek bedenlerini ele geçiren sülük, her seferinde daha büyük bir bedeni ele geçirmeye çalışıyor. Biz ise ona yardımcı oluyoruz. Dikkatli olmanız gereken oyunda etrafı da keşfetmeli ve sülüğün karnını da doyurmalısınız. Beğenerek oynayabileceğiniz bir oyun olan Alien Worm'u sakın kaçırmayın. Eğer korku oyunlarından hoşlanıyorsanız bu oyun tam size göre.

Etkileyici bir atmosferde geçen yunda tek yapmanız gereken büyümek ve sülüğe yardım etmek. 18 yaş ve üzeri kişilerin oynayabileceği bir oyun olan Alien Worm'u sakın kaçırmayın. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz bir oyun olan Alien Worm'u mutlaka denemelisiniz.

Alien Worm oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Prehistoric Worm

    Prehistoric Worm bolca eğlence sunan bir mobil oyundur
  • Death Worm Free

    Death Worm Free oldukça eğlenceli bir Android oyunudur
  • Cube Worm

    Cube Worm, Nokia 5110'larla başlayan klasik yılan oyunu serüvenini 3 boyutlu hale getirip farklılaştıran ve çok daha fazla eğlence sunan ücretsiz bir Android oyunu.
  • Sniper War: Alien Shooter

    Sniper War: Alien Shooter bolca aksiyon içeren bir mobil savaş oyunudur
  • Heroes Attack: Alien Shooter

    Heroes Attack: Alien Shooter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • An Alien with a Magnet

    An Alien with a Magnet, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz keyifli bir aksiyon, macera ve bulmaca oyunudur.
  • Alien Shooter Free

    Alien Shooter Free klasik bilgisayar oyununun Android cihazlara uyarlanmış versiyonudur
  • Super Laser: The Alien Fighter

    Super Laser: The Alien Fighter oldukça eğlenceli bir Android oyunudur