Aliens Drive Me Crazy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
428 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Aliens Drive Me Crazy heyecan dolu bir mobil oyundur

Aliens Drive Me Crazy aksiyona tam anlamıyla doyacağınız bir ilerlemeli aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Aliens Drive Me Crazy uzaylıların dünyayı işgal ettiğini varsayan bir senaryoya sahip. Bu iş için birkaç uzay gemisi dünya yörüngüsüne aniden girmiştir ve dünyaya habersizce saldırmıştır. Dünya çapındaki uydu iletişiminin kesilmesi ise durumu daha da kötüleştirmiş, birbiriyle haberleşemeyen insanlar gerilla taktikleriyle savaşmak zorunda kalmıştır. Biz de bu kargaşa içerisinde yer alan bir kahramanı kontrol ediyoruz ve arabamıza atlayarak uzaylıların üssüne gitmek için yolumuza çıkan engelleri yok etmeye çalışıyoruz. Karşımıza sıradan uzaylıların yanında devasa ve güçlü uzaylılar da çıkıyor ve heyecan doruk noktasına çıkıyor.

Aliens Drive Me Crazy 2 boyutlu bir oyun. Ekranda soldan sağa doğru ilerlerken karşımıza çıkan uzaylı işgalcileri sahip olduğumuz farklı silahlarla avlayabiliyoruz, farklı arabalara binebiliyoruz. Bunun yanında hava desteği çağırabilmekteyiz ve gizli silahları açabiliyoruz. Kahramanımızı kişiselleştirebilmemize imkan tanıyan oyun elde ettiğimiz yüksek puanları arkadaşlarımızla karşılaştırabilmemizi de mümkün kılıyor.

Aliens Drive Me Crazy her anı aksiyon dolu olan ve kolayca oynayabileceğiniz bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Aliens Drive Me Crazy

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
46.9 MB DOSYA BOYUTU

Aliens Drive Me Crazy bolca aksiyon sunan bir iOS oyunu

Aliens Drive Me Crazy her anı aksiyon dolu olan ve size eğlenceli vakit geçirecek ilerlemeli bir aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerinizde oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Aliens Drive Me Crazy uzaylıların dünyayı istila etmesini konu almakta. Nereden geldikleri belli olmayan kötü niyetli uzaylılar birgün aniden uzay gemileriyle dünya yörüngesinde belirmiş ve yeryüzüne saldırmaya başlamıştır. Yörüngedeki uyduların zarar görmesi nedeniyle dünya çapında iletişim de kesilmiş ve insanlar toptan bir kargaşaya sürüklenmiştir. Hayatta kalan insanlar ise kendi imkanlarıyla uzaylılarla savaşmaktadırlar. Biz de bu kargaşanın ortasındaki bir kahramanı yöneterek uzaylıların üssünü basmaya ve onlara kimin patron olduğunu göstermeye çalışıyoruz.

Aliens Drive Me Crazy her an çatışma içerisinde olduğumuz bir oyun. Oyunda çok sayıda uzaylı düşmanla karşılaşmaktayız; bazıları ise devasa boyutlara sahip olan bölüm sonu canavarları Bu düşmanları yenebilmemiz için değişik silah seçeneklerine sahibiz ve oyunda ilerledikçe yeni silahları açabilmekteyiz. Aliens Drive Me Crazy'de arabamızla yolculuk etmekteyiz ve arabalar için de bize farklı seçenekler veriliyor.

Aliens Drive Me Crazy 2 boyutlu ekranda yatay olarak ilerlediğimiz bir oyun. Oyunda aksiyon tam anlamıyla çıldırmış halde. Eğer eğlenceli bir oyun arıyorsanız Aliens Drive Me Crazy'i deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Agent Aliens

    Agent Aliens mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon - platfrom oyunudur
  • Dungeons & Aliens

    Dungeons & Aliens, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Goodbye Aliens

    Goodbye Aliens ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli ve kaliteli bir platform oyunudur.
  • Soldier vs Aliens

    Soldier vs Aliens, uzayda yaratıklara karşı hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz bir Android oyunu.
  • Bugs vs. Aliens

    Bugs vs. Aliens, Subway Surfers'a benzer oyun içi bir sürü özelliklerle böcek ya da uzaylı ordusuyla savaştığınız bir sonsuz koşu oyunudur.
  • Crazy Seahorses

    Crazy Seahorses mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Crazy Wheels

    Crazy Wheels, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir aksiyon oyunu.
  • Crazy Cars Chase

    Crazy Cars Chase, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz araba kovalamaca oyunu.