All-In-One Video Downloader

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,023 TOPLAM İNDİRME

All-In-One Video Downloader programı ile YouTube, Vimeo ya da Dailymotion'da yer alan videoları kolayca bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Not: Bu programda zararlı yazılımlar tespit edildiğinden dolayı yayından kaldırılmıştır. Dilerseniz Dosya İndirme Yöneticileri kategorisinden alternatif programlara göz atabilirsiniz.

All-In-One Video Downloader programı, sık sık online video sitelerinden videolar indirmek isteyen ve böylece aynı videoları izlemek için tekrar tekrar kota harcamak istemeyen kullanıcılar için hazırlanmış ücretsiz programlar arasında yer alıyor ve böylece güvenliği meçhul internet servislerinin bu iş için kullanılmasına gerek kalmıyor.

Programın sadece tek bir arayüzden oluşması ve pek detay barındırmaması sayesinde indirir indirmez kullanmaya başlayabiliyor, videolarınızı MP4 formatında bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz. Aynı zamanda oldukça hızlı bir şekilde link tespiti yapan program, internet hızınıza bağlı olarak saniyeler içerisinde istediğiniz videoyu bilgisayarınıza aktaracaktır.

YouTube, MetaCafe, Dailymotion, Vimeo ve pek çok diğer video sitesini desteklemesi sayesinde All-In-One Video Downloader'ı pek çok farklı video kaynağından videolar indirmek için kullanabilirsiniz. Her ne kadar ses ve videoyu ayrı olarak indirme gibi bir opsiyonu olmasa da, iddia ettiği MP4 video indirme işini sorunsuzca gerçekleştirebiliyor.

Dosya indirilirken ne kadarının indiğine dair verdiği bilgiler sayesinde kullanıcılar video indirmelerinin gidişatını da kolayca takip edebiliyorlar. Tarayıcılarını eklentiler ile bozmak istemeyenler ve Java ile çalışan web servislerine güvenmeyenler, direkt olarak program şeklinde çalışan All-In-One Video Downloader programını denemeliler.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kastor - All Video Downloader

    Kastor - All Video Downloader ile internet üzerinden kolayca video indirebilirsiniz
  • ALL YouTube Downloader

    YouTube'da izlediğiniz videoları bilgisayarınıza indirmek isterseniz kullanabileceğiniz bu program hızıyla da dikkat çekiyor.
  • YouTube Video Downloader

    YouTube Video Downloader, popüler video paylaşım sitesi Youtube.com üzerinden video indirmenize olanak sağlayan güvenilir bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Youtube Video Audio Downloader

    Youtube Video Audio Downloader, Youtube üzerinde izlediğiniz videoları farklı formatlarda bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Video Downloader Pure

    Video Downloader Pure, Firefox için yapılmış bir video indirme uygulamasıdır.
  • AoA Video Downloader

    AoA Video Downloader basit ve kullanışlı bir YouTube video indirme programıdır
  • Youku Downloader

    Youku Downloader, video paylaşım sitesi Youku.com üzerinde yer alan videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Ultraget Video Downloader

    Ultraget Video Downloader, 1000'den fazla site üzerinden kolayca video indirebileceğiniz ücretsiz bir video indirme programıdır.