Alley Bird

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Alley Bird'de zorlu şartlar altında evine dönmeye çalışan bir kuşa yardım ediyoruz.

Alley Bird, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor.

Eğlenceli bir deneyim yaşatan bu oyunda dünyayı keşfetmek için bulunduğu yerden kaçan fakat işlerin beklediği gibi gitmemesi sebebiyle birçok zorluk yaşayan bir kuşun hikayesine tanıklık ediyoruz.

Oyundaki kuş, yolu kaybettiği için ne amacını gerçekleştirebiliyor ne de eve dönebiliyor. Biz de bu noktada devreye girerek kuşun güvenli bir şekilde eve gitmesine yardımcı oluyoruz. Bu yolculuk esnasında karşımıza birçok engel çıkıyor.

Kediler bunlar arasındaki en tehlikeli olanları. Bu tarz tuzaklardan ve engellerde kaçabilmek için ekrana tıklamamız gerekiyor. Ekrana yapacağımız dokunuşlar ile kuşu uçurabiliyoruz. Karşımıza çıkan kedilerden kaçmanın haricinde oyunda bir de puanları toplamamız gerekiyor.

Akıcı animasyonlar ve eğlenceli grafiklerle desteklenen keyifli oyun yapısı birçok oyuncunun hoşuna gidecektir.

Emircan Erdoğan

Alley Bird

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
48.6 MB DOSYA BOYUTU

Alley Bird'de karşılaştığı zorluklara rağmen evine ulaşmaya çalışan bir kuşa yardım ediyoruz.

Alley Bird, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda dünyayı keşfetmek için yuvasından ayrılan fakat yolda kaybolan bir kuşun eve dönüşüne yardım etmeye çalışıyoruz.

Yolculuğumuz esnasında birçok tehlikeyle burun buruna geliyoruz. Özellikle kediler tarafından bir an olsun bile rahat bıraklımayan karakterimizi, seri parmak hareketleri ile hayatta tutmaya çalışıyoruz. Ekrana tıkladığımızda zıplayan kuşu aynı zamanda rastgele serpiştirilmiş olan puanları toplaması için de yönlendirmemiz gerekiyor.

Oyunda yer verilen grafikler genel olarak çocuksu bir atmsofer yaratıyorlar fakat bu kesinlikle oyunun yetişkinlere uygun olmadığı izlenimi vermesin. Zaman zaman artan zorluk seviyesi Alley Bird'ü her yaştan oyunsever için ideal bir beceri oyunu haline getiriyor.

Genel olarak bir beceri oyununda görmeyi istediğimiz kaliteyi, oynanabilirliği ve keyfi veren Ally Bird, farklı bir beceri oyunu deneyimi yaşamak isteyenlerin göz atması gereken seçeneklerden.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Saving Alley Cats!

    Saving Alley Cats, binadan düşen kedileri birer birer yakalayarak kurtarmaya çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android atari oyunu.
  • Flappy Bird APK

    Flappy Bird APK, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir beceri oyunudur.
  • Clumsy Bird

    Clumsy Bird, son zamanların en popüler oyunlarından biri olan Flappy Bird'e benzerliğiyle dikkat çeken eğlenceli ve heyecanlı bir Android beceri oyunudur.
  • Bird Climb

    Bird Climb, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Bird Tale

    Bird Tale tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Falling Bird

    Falling Bird, Android işletim sistemi için geliştirilen bir beceri oyunudur.
  • Fall Out Bird

    Fall Out Bird, Flappy Bird benzeri bir mobil oyundur
  • Run Bird Run

    Run Bird Run, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bağımlılık yaratan bir beceri oyunu.