Allino Mail Notification

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
278 TOPLAM İNDİRME
7.92 MB DOSYA BOYUTU

Allino Mail Notification, gelen e-postalarınızı belirlediğiniz süre aralıklarında kontrol ederek sizi sesli ve görüntülü olarak uyaran ücretsiz bir programdır.

Allino Mail Notification, java tabanlı bir e-posta bildirim programıdır. E-posta hesaplarınız için kullanabileceğiz program sayesinde, kendi belirlediğiniz aralıklarda gelen e-postalarınızı kontrol eden program, yeni e-postalarınız için sizi sesli ve görsel olarak uyarır.

Programı indirip, kurulum işlemlerini tamamladıktan sonra, bilgisayar açılışlardında arka planda olarak çalışır. Hotmail, Gmail ve diğer POP3 destekli e-posta hesaplarınız için kullanabilirsiniz.

Gün içerisinde çalışırken yoğun sıklıkta e-posta alıyorsanız ve bazen farketmeniz gereken önemli e-postalar oluyorsa Allino Mail Notification tam size göre. Ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz programı denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yahoo! Mail

    Yahoo! Mail, Yahoo'nun Windows 10 kullanıcılarına hazırladığı özel e-posta uygulaması.
  • AutoSpell 5.46

    “AutoSpell özellikle on-line iletişim programları için tasarlanmış bir yazım denetimcisidir
  • Microsoft Outlook

    Microsoft Outlook, e-postalarınızı, kişilerinizi, yapılacak işlerinizi ve görevlerinizi tek bir yerde kontrol etmenize olanak sağlayan popüler e-posta istemcisidir.
  • Proder Mail Express

    Sistematik mail gönderme, mail list desteği, toplu ya da tek tek; metin ya da taslak mail gönderme imkanı, kusursuz tasarım.
  • Ay Mail 2.4

    Birçok mail adresine aynı anda mail gönderin!
  • Jet Sender Mail Gönderme Programı

    Jet Sender içerisinde mail dizayn etmek için Mail Editör (HTML Editör) barındıran, maillerinizi gruplandırabileceğiniz ve bu gruplar içerisine herhangi bir sınır olmaksızın mail adreslerini manuel olarak veya dosyalardan ekleyebileceğiniz, d
  • Claws Mail

    Claws Mail e-postalarınızı ve RSS yayın akışlarınızı takip edebileceğiniz ücretsiz bir e-posta istemcisidir.
  • Email Spider Easy 4.5

    Bu program sayesinde mail list'inizi oluşturabilir, aynı anda 500 kişiye dahi mail gönderebilirsiniz.