AllTube Player Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
284 TOPLAM İNDİRME
1.4 MB DOSYA BOYUTU

AllTube Player Pro ile popüler video kanallarındaki milyonlarca videoyu masaüstünüzden izleyebilir, indirebilirsiniz.

AllTube Player Pro, popüler video paylaşım kanallarını tek bir yerde toplayan bir uygulama. YouTube, Dailymotion, Vimeo gibi dünya genelinde en çok takip edilen video sitelerine yüklenen videoları yüksek kalitede izleyebilir, popüler fotoğraf paylaşım servisi Flickr’da paylaşılan harika fotoğraflara göz atabilirsiniz.

AllTube Player’ın gelişmiş arama işlevini kullanarak popüler kanallara yüklenen video ve fotoğraflara masaüstünüzden hızlıca ulaşabilirsiniz. Videoları izlemenin yanı sıra kategorilere göz atabilir, beğendiğiniz kanallara abone olabilir, yorum gönderebilir, favoriler ve çalma listeleri oluşturabilir, paylaşabilir, indirebilirsiniz.

AllTube Player ile popüler video kanallarına ulaşmakla kalmaz, OneDrive hesabınızı bağlayarak bulut hesabınıza sakladığınız video ve fotoğrafları da görüntüleyebilirsiniz.
Kısa süreliğine tamamen ücretsiz olan bu uygulamayı video izlemekten vazgeçemeyen herkese öneririm.

Erkan Calp

AllTube Player Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
579 TOPLAM İNDİRME

AllTube Player Pro ile YouTube, Dailymotion, Vimeo videolarını izleyebilir, dilediğiniz videoyu cihazınıza indirebilirsiniz.

AllTube Player Pro, YouTube videolarının yanı sıra Dailymotion ve Vimeo’da paylaşılan videolara da ulaşabileceğiniz ücretsiz bir uygulama. Hem akıllı telefon hem de tabletinizde kullanabileceğiniz uygulama sayesinde YouTube’da bulamadığınız veya izleyemediğiniz videoya diğer kanallardan ulaşabilir ve hiç takılmadan izleyebilirsiniz.

AllTube Player, dünya genelinde en çok kullanılan 3 video sitesini bir araya toplamaktadır. İster YouTube, ister Dailymotion, isterseniz de Vimeo üzerinde yayınlanan videolara arama kutusunu kullanarak kolaylıkla erişebilirsiniz.

AllTube Player ile farklı kanallardan video izlemenin dışında tek dokunuşla istediğiniz videoları cihazınıza indirebilir ve bu videolardan çalma listeleri oluşturabilirsiniz. Ayrıca kanallara abone olabilir, video hakkında düşüncelerinizi paylaşabilir, sonra izlemek üzere favorilerinize ekleyebilir, sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.

Erkan Calp

AllTube Player Pro

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
124 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

AllTube Player Pro, farklı video kanallarından milyonlarca videoya ulaşabileceğiniz bir uygulamadır.

YouTube, Dailymotion, Vimeo, Flickr’da paylaşılan milyonlarca videoyu tek bir uygulama üzerinden görüntüleyebileceğiniz ve dilediğiniz videoyu Windows Phone telefonunuza indirebileceğiniz bir uygulama düşünün. Harika değil mi? Üstelik tamamen ücretsiz!

AllTube Player Pro ile dünya genelinde en çok takip edilen video kanallarına tek dokunuşla ulaşmakla kalmaz, beğendiğiniz kanallara abone olabilir, yorum yapabilir, beğenebilir veya beğenmeyebilir, sonra izlemek üzere listenize alabilir, oynatma listeleri hazırlayabilirsiniz. Dilediğiniz videoyu –videonun hemen altında beliren indirme simgesine dokunarak- telefonunuza indirebilir, internet bağlantısına ihtiyaç duymadan izleyebilirsiniz.

Popüler video ve fotoğraf paylaşım servislerini tek bir yerde toplayan AllTube Player, bulut hesabınızdaki fotoğraf ve videoları senkronize etme özelliğine de sahiptir. Eğer mobil cihazınızda sık video izleyen biriyseniz, birkaç uygulama yüklemek yerine AllTube Player’ı tercih edebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Parma Video Player

    Parma Video Player ile ücretsiz olarak internetten video indirebileceksiniz.
  • Online TV Player Pro

    İşinizden dolayı televizyon izleyemiyorsanız veya istediğiniz kanal yoksa internet üzerinden her kanalı ve radyoyu kullanabileceğiniz harika bir program olan Online TV Player Pro ile artık yüzlerce kanalı izleyebilirsiniz.
  • Player for MKV

    Player for MKV uygulaması sayesinde video ve ses dosyalarınızı codec yüklemeden görüntüleyebilirsiniz.
  • VLC Media Player

    VLC Media Player açık kaynak kodlu olarak geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak dağıtılan gelişmiş bir medya oynatıcıdır.
  • CyberLink Power Media Player

    CyberLink Power Media Player, popüler tüm video, ses ve resim formatlarını destekleyen modern bir medya oynatıcıdır.
  • Media Player Lite

    Media Player Lite, 50'den fazla ses ve video dosyası formatını destekleyen ücretsiz bir medya oynatıcıdır.
  • A2 Media Player Pro

    Başarılı bir müzik aracı.
  • Adobe Flash Player Uninstaller

    Adobe Flash Player Uninstaller, Adobe Flash Player uygulamasını kaldırmak için hazırlanan resmi programdır.