Allway Sync

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9,876 TOPLAM İNDİRME
7.26 MB DOSYA BOYUTU

Sahip olduğunuz dosyaları ve klasöleri tek bir bilgisayar içerisinde veya bilgisayarlar arasında senkronizasyon işlemine sokarak eşleme yapabileceğiniz ücretsiz ve güzel bir program.

Allway Sync ücretsiz bir dosya ve klasör eşleme programıdır. Klasörler ve bilgisayarlar arasında senkronizasyon işlemi yapabilme olanağı sağlayan bu güçlü araç yenilikçi eşleme algoritmaları kullanarak masaüstü, dizüstü bilgisayarlarınız ve USB sürücüleriniz arasında verileri kolaylık eşlemenize yardımcı oluyor.

Basit ve sade bir arayüz ile kolay bir kullanıma sahip olan program her türden bilgisayar kullanıcısı tarafından rahatlıkla kullanılabiliyor. Yerel ağ ve internet üzerinden dosya güncelleme ve yedekleme imkanı sunan bu aracın özelliklerinden ve sağladığı güçlü eşleme seçeneklerinden faydalanarak güvenli bir şekilde verilerinizi ortamlar arasında taşıyabilirsiniz.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Backup and Sync

    Backup and Sync, Google Fotoğraflar ve Google Drive ile çalışan yedekleme, senkronizasyon masaüstü uygulaması.
  • Backup Folder Sync

    Backup Folder Sync, sabit diskiniz üzerinde belirleyeceğiniz klasörlerin yedeğini almak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Cheetah Sync

    Cheetah Sync, Android cihazınız üzerinde yer alan bir klasörü bilgisayarınız üzerinde yer alan bir klasörle senkronize edebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Helium Desktop

    Helium Desktop, Helium - App Sync and Backup uygulaması ile birlikte çalışmaktadır
  • Folder Sync

    Folder Sync klasörlerinizi kolayca yedeklemenize yardımcı olan bir yazılımdır
  • DAEMON Sync Server

    DAEMON Sync Server pratik bir kablosuz dosya transfer yazılımıdır
  • Box Sync

    Box Sync, popüler bulut dosya depolama servisi Box.com'un resmi senkronizasyon aracıdır.
  • Sync Breeze

    Sync Breeze kolaylıkla kullanabileceğiniz ve dosyalarınızı hızlı bir şekilde senkronize etmenize yarayan başarılı bir uygulamadır.