Almost a Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Almost a Hero, Android platformuna ücretsiz çıkış yapan RPG clicker oyunu.

Almost a Hero, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz Türkçe dil seçeneği sunan RPG clicker oyunu. Yüksek kalitede detaylı görseller sunan strateji odaklı rol yapma oyununda kahraman olmak için can atan 9 karakteri kontrol ediyorsunuz. Sihirli yüzüğün de gücünden faydalanarak önünüze çıkan düşmanları temizliyorsunuz.

Henüz kahraman olamamış, özel yeteneklere sahip savaşçı ruhunu taşıyan karakterlerle tehlikeli bir maceraya atıldığınız oyunda yüz yüze geldiğiniz düşmana fazla yaklaşmadan uzaktan işlerini bitiriyorsunuz. Başlangıçta sadece sihirli bir yüzüğü kullanabiliyor, savaştıkça karakterleri oyuna dahil ederek gücünüzü artırıyorsunuz.

Maceraya atılma, süre sınırlı meydan okuma, itibar gibi birbirinden eğlenceli, yüksek tempolu oynanış sunan modlar sunan oyunun kontrol sistemi oldukça basit. Savaşmak için tek yapmanız gereken ekrana seri şekilde dokunmak. Parmaklarınızı ne kadar seri kullanırsanız düşmanı o kadar çabuk toprağa gömüyorsunuz. Yeterince hızlı olamazsanız düşmanla aynı kaderi paylaşıyorsunuz.

Erkan Calp

Almost a Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
382 MB DOSYA BOYUTU

Almost a Hero, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilir Türkçe rpg clicker oyunu.

Almost a Hero, iPhone ve iPad’de oynanabilen Türkçe RPG clicker oyunu. İlk olarak iOS platformunda ücretsiz indirilmeye açılan rol yapma oyununda kahraman olmak için can atan 9 karakteri kontrol ediyorsunuz. Sihirli yüzükten de gücünüzü alarak düşman akınlarını durduruyorsunuz.

Türkçe dil desteğiyle gelen, kaliteli grafik ve hızlı oynanışa sahip rpg clicker türünde savaş oyunu fazla yok. Karakterlerinizi kontrol etmek, savaşmak, özel güçlerinizi açığa çıkarmak için reflekslerinizi göstermeniz gerekiyor oyunda. Hem telefon hem de tablette keyifli oynanış sunan yapımda farklı yetenek ve fiziksel özelliklere sahip 9 savaşçı ruhu taşıyan karakter mevcut. Bölüm bölüm ilerliyorsunuz. İlk bölümde sadece yüzüğünüzü kullanabiliyor, düşmanları öldürdükçe kazandığınız altınlarla karakterleri oyuna dahil ediyorsunuz.

Macera, zamana meydan okuma, saygınlık gibi farklı oyun modları sunan yapımda etkili savaşan boss’larla da yüz yüze geliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hero Siege

    Hero Siege yüksek eğlence sunan bir aksiyon RPG oyunudur
  • Jungle Hero

    Jungle Hero ücretsiz olarak sunulan macera odaklı bir platform oyunu.
  • Hero Parott

    Hero Parott, Android işletim sistemiyle çalışmaya devam eden telefon ve tabletlerde açılabilen macer oyunudur.
  • Hello Hero

    Hello Hero, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir rol yapma oyunudur.
  • HERO SHOOTER

    HERO SHOOTER, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir rol yapma oyunudur.
  • Timing Hero : Colosseum & Raid

    Timing Hero : Colosseum & Raid, Android cihazlar için geliştirilen ücretsiz bir rol yapma oyunudur.
  • Hero Zero

    Hero Zero, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir rol yapma oyunudur.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG