ALO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,680 TOPLAM İNDİRME
23.6 MB DOSYA BOYUTU

ALO (APK) uygulaması ile Android cihazlarınızdan video sohbetleri başlatabiliyor ve kendinize yeni arkadaşlar bulabiliyorsunuz.

ALO (APK) uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz bir görüntülü sohbet ve arkadaş bulma uygulaması olarak karşımıza çıktı. Ücretsiz olarak kullanılabilen ve böylece dünyanın her yanından dostlar edinmenize yardımcı olan uygulama, beğenmediğiniz sohbetlerde bulunanları da kolayca atlatarak yeni kişilere geçiş yapmanız için gereken butonlara sahip.

ALO Görüntülü Sohbet Uygulaması APK İndir Android

Uygulama bir nevi Tinder mantığıyla çalışıyor ve karşınıza çıkan rastgele kişilerle hemen görüşmeye başlıyor, eğer o kişiyi beğenmezseniz sayfadan sürükleyerek bir sonrakine geçebiliyorsunuz. Bu aşamada hem sadece sesle hem de videolu olarak sohbet gerçekleştirebildiğiniz için nasıl bir muhabbeti devam ettireceğiniz de size kalmış diyebilirim.

Rastgele konuşmak istemeyen ve uygulamadan bir arkadaş edinmeyi başaranlar ise karşıdaki kişiye direkt arama kodlarını göndererek devamlı olarak aynı kişiye ulaşabiliyorlar. Böylelikle arkadaşlıklarınızı sürdürmek ve aynı kişilere ulaşmak için sürekli rastgele kişiler arasında dolanmanıza da gerek kalmıyor.

Video sohbetleriniz esnasında ekran üzerinde çizimler yapabilmeniz de mümkün ve böylece daha renkli bir görüşme deneyimi elde edebiliyorsunuz. Çiçekler, kalpler yahut aklınıza gelebilecek herhangi bir şey ekran üzerinde renklerle çizilebiliyor. Biraz daha eğlence temelli sohbetler arayanlar bu özellikten ziyadesiyle faydalanacaklardır.

Sohbet için aradığınız kişilerin genel profilini seçme opsiyonunu da size sunan ALO, ilgi alanları, bölge, cinsiyet, yaş ve dil üzerinden filtreleme yaparak kendinize uygun insanları tespit etmenize müsaade ediyor. Yeni ve etkili bir arkadaş bulma yahut sohbet uygulaması arayanların denemeden geçmemeleri gerektiğine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

ALO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
115 TOPLAM İNDİRME

ALO uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca video sohbetleri gerçekleştirmenize olanak tanıyor.

ALO uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarını kullanarak hem video sohbetler gerçekleştirmelerini hem de yeni arkadaşlar edinmelerini sağlayabilen ücretsiz bir iletişim uygulaması olarak karşımıza çıktı. Tinder mantığıyla çalışan ve beğenmediğiniz kişileri gözünüzün önünden kaldırabilen uygulama, sesli, videolu sohbetler ve yeni dostlar edinmek için tercihleriniz arasına girecektir.

Uygulamayı kullanırken direkt olarak telefon veya tabletinizin ön kamerası kullanılıyor ve hemen video sohbetinize başlayabiliyorsunuz. Böylelikle vakit kaybetmeden konuşacağınız kişileri görebiliyor, beğenirseniz sohbete devam edebiliyorsunuz. Karşınıza çıkacak kişileri biraz daha iyi şekilde filtrelemek için kullanabileceğiniz bazı kriterler de mevcut. Bu kriterleri kısaca listelemek gerekirse;

  • İlgi alanları
  • Konum
  • Cinsiyet
  • Yaş
  • Dil

Video sohbetleriniz esnasında ekran üzerinde renkli şekiller çizmek ve böylece sohbetlerinizi biraz daha eğlenceli bir hale getirmek de mümkün. Tabii ki isterseniz bu özelliklere hiç bulaşmadan ciddi bir şekilde sohbetinize devam da edebiliyorsunuz.

Eğer uygulama içerisindeki bir kişiyi beğenir ve gelecekte de onunla sohbete devam etmek isterseniz, ondan direkt çağrı numarasını da talep ediyor ve daha sonra dilediğiniz an çağrı numarasına sahip olduğunuz kişiyi ALO içerisinden yeniden arayabiliyorsunuz.

Yeni ve eğlenceli bir video sohbet uygulaması arayan kullanıcıların göz atmaktan hoşlanacaklarına inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Discord APK

    Discord APK, topluluk oluşturma ve oyun içi sohbet için kullanabileceğiniz popüler mobil uygulama.
  • Torque Pro APK

    Torque Pro APK OBD2 ve Araba programı ile aracınızın performansını gerçek zamanlı olarak takip edebilirsiniz.
  • WhatsApp Aero Hazar (APK)

    WhatsApp Aero APK ile WhatsApp uygulamasının sunduğu özelliklerden daha fazlasına sahip olabilirsiniz.
  • YOWhatsApp APK

    YOWhatsApp APK, WhatsApp Plus gibi alternatif özellikler sunan mesajlaşma uygulamasıdır.
  • Meet (APK)

    Meet Hangouts (APK), Google'ın Android kullanıcılarına ücretsiz sunduğu video konferans uygulaması.
  • GetContact APK

    GetContact APK, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir numara sorgulama uygulamasıdır.
  • TextNow APK

    TextNow APK olarak indirip kullanabileceğiniz ücretsiz arama ve mesajlaşma sağlayan Android uygulamasıdır.