Alpha Squadron 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
246 MB DOSYA BOYUTU

Alpha Squadron 2 uzayda geçen savaşları konu alan bir aksiyon oyunudur

Alpha Squadron 2 eğer bilim kurgu ve uzay hikayelerini seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil savaş oyunu.

Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir uzay savaşı oyunu olan Alpha Squadron 2'de galaksiyi kurtarmaya çalışan kahraman bir yıldız pilotunu yönetiyoruz. Oyunda herşey Hadian Empire adlı uzay kolonisinin galaksiyi ele geçirmek için silahlanması ve gezegenlere saldırmasıyla başlıyor. Koloniler birer birer düştükten sonra Hadian Empire gezegenleri istila ediyor ve masum insanları köşeye sıkıştırıyor. Kahramanımız olan yıldız pilotu ise uzay gemisine atlayarak özgürlük için savaşmaya başlıyor. Bu maceramız boyunca karlı, lavlarla kaplı, çöl halindeki, sık ormanlarla çevrili gezegenleri ziyaret ediyoruz ve düşman birliklerini yok etmeye ve görevlerimizi tamamlamaya çalışıyoruz.

Alpha Squadron 2'de savaş gemimizi dilersek 3. şahıs bakış açısından yönetebiliyoruz, dilersek kokpit içerisinden yönetebiliyoruz. Görevlerimizde karşımıza farklı düşman türleri çıkıyor. Kimi zaman havada düşman avcı gemileriyle savaşırken kimi zaman karada savaş robotları ve tanklar gibi hedefleri vurmaya çalışıyoruz. Oyunun grafiklerinin ortalama bir kaliteye sahip olduğu söylenebilir.

Alpha Squadron 2'nin bu ücretsiz versiyonunda oyunun bir bölümünü oynayabiliyor ve oyun hakkında fikir sahibi olabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Alpha Squadron 2

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
302 MB DOSYA BOYUTU

Alpha Squadron 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uzay savaşı oyunudur

Alpha Squadron 2 eskiden bilgisayarlarımızda oynadığımız 3 boyutlu uzay savaşı oyunlarını hatırlatan bir yapıya sahip olan bir mobil savaş oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir uzay savaşı oyunu olan Alpha Squadron 2, Star Wars filmlerindeki savaş sahnelerinden esinlenilerek geliştirilmiş bir yapım. Oyunda Hadian Empire adlı istilacı bir imparatorluğa karşı savaş veren kahraman bir yıldız pilotunu kontrol ediyoruz. Galaksiyi kendi hakimiyeti altına almak için diğer kolonilere savaş açan Hadian Empire birçok gezegende kendi karargahlarını kurmuştur. Bize düşen görev de bu karargahları bularak ortadan kaldırmak. Bu iş için hem havadaki hem de karadaki düşman birimleriyle savaşmamız gerekiyor.

Alpha Squadron 2'de farklı gezegenlerde farklı şartlarla karşılaşıyoruz. Kimi zaman lavların üzerinde uçarken kimi zaman karla kaplı yerlerde savaşıyoruz. Bu bölümlerde karşımıza düşman avcı gemilerinin yanında savaş robotları ve tanklar gibi kara hedefleri de çıkıyor. Tatmin edici bir grafik kalitesi sunan Alpha Squadron 2'yi iki farklı kamera açısından birini kullanarak oynayabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ARC Squadron: Redux

    ARC Squadron: Redux, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz uzay gemisi temalı bir aksiyon oyunudur.
  • HAWK: Freedom Squadron

    HAWK: Freedom Squadron, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz uzay savaş oyunu.
  • Alpha Guns 2

    Aksiyon yüklü bölümlerle süslü bir süper kahraman oyunu
  • Squad Alpha

    Squad Alpha, tepeden oynanış sunan aksiyon nişancı oyunu.
  • Alpha Guns

    Alpha Guns, Android platformunda ücretsiz oynanabilir iki boyutlu arcade - aksiyon oyunu olarak yerini alıyor.
  • Galaxy Alpha Experience

    Galaxy Alpha Experience uygulaması ile Samsung'un metal gövdeli telefonu Galaxy Alpha'nın özelilklerini interaktif olarak deneyimleyebilirsiniz.
  • Alpha Messaging

    Alpha Messaging uygulamasıyla Android cihazlarınızdan göndereceğiniz mesajları zamanlayabilmeniz mümkün.
  • Alpha Security

    Alpha Security uygulamasıyla Android cihazlarınızın güvenliğini basit ve etkili bir şekilde artırabilirsiniz.