ALSong

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9,808 TOPLAM İNDİRME
10.1 MB DOSYA BOYUTU

ALSong sevdiğiniz şarkıları dinlerken sözlerini de bularak görmenizi sağlayan ücretsiz bir müzik oynatıcıdır.

ALSong müzik oynatıcı ile sevdiğiniz şarkıları dinlerken sözlerini de görebileceksiniz. ALSong başka bir eklentiye gerek duymadan şarkı sözlerini oynatıcısında gösteren tamamen ücretsiz bir programdır. Sözler şarkıyla beraber ekranda satır satır akar ve program size şarkının sözlerini doğru zamanlamayla gösterir. Program şarkı sözlerini düzenlemenize, 1 milyondan fazla senkronize edilmiş şarkı sözüne ücretsiz ulaşmanıza ve tekrar senkronize etmenize izin verir. Program şarkıları yavaşlatmanızı sağlayarak ana dilinizde olmayan yabancı şarkıları daha iyi anlamanız için de bir özelliğe sahip. Dilerseniz şarkı sözlerini bilgisayarınıza kaydetmeniz mümkün.

ALSong Player ile  MP3, MPGA (MPEG Audio Stream), OGG vorbis, WAV, WMA (Windows Media Audio), APE (Monkey's Audio), FLAC (Free Lossless Audio Codec), CDA (Audio CDs), S3M (Scream Tracker), MOD (Sound Tracker), ASF (Advanced Streaming Format), ASL (ALSong Playlist), M3U, PLS formatlarındaki müzik dosyalarını yönetebilirsiniz. Program web radyosuyla online yayınları dinlemenizi sağlıyor. Etiket yönetimiyle müzik listelerinizi etiketleyerek yönetmeniz mümkün hale geliyor. 

ALSong Player'ın görünümü ve rengi değiştirilerek kişiselleştirilebiliyor. 10 bandlık bir equalizer'a sahip program özellikle şarkı sözlerini görmek isteyen kullanıcılar için doğru bir tercih.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Media Player

    Free Media Player, temel oynatıcılar üzerinde yer alan tüm kontrollere sahip olan sezgisel ve kullanıcı dostu bir medya oynatıcıdır.
  • VLC Media Player

    VLC Media Player açık kaynak kodlu olarak geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak dağıtılan gelişmiş bir medya oynatıcıdır.
  • 1337player

    Video oynatıcısı..
  • Delphamp

    Winamp benzeri bir mp3 player...
  • A2 Media Player Pro

    Başarılı bir müzik aracı.
  • Action dvd player 2.6

    film koleksiyonunuzu bu ücretsiz program ile yönetin
  • AIMP

    AIMP, Winamp'a alternatif olarak kullanabileceğiniz ücretsiz ve gelişmiş bir çoklu medya oynatıcıdır.
  • ALLPlayer

    ALLPlayer, akıllı altyazı desteğine sahip ücretsiz ve çok yönlü bir medya oynatıcısıdır.