Alternate File Shredder

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
280 TOPLAM İNDİRME
0.84 MB DOSYA BOYUTU

Sabit diskinizdeki silinen dosyaların ve klasörlerin bir daha bulunamamasını sağlamak için bu ücretsiz programı deneyin.

Alternate File Shredder programı sabit diskinizdeki silmek istediğiniz dosyaların tamamen ortadan kaldırılmasını sağlamak için kullanabileceğiniz ücretsiz uygulamalardan bir tanesi. Program diskinizdeki istemediğiniz dosya ve klasörlerin yeniden geri getirilmesini önlemek için kullanılıyor ve silinmiş dosyaların bulunduğu boşluklara rastgele veriler yazarak onları erişilemez hale getiriyor.

Herhangi bir dosya geri getirme programı dosyayı geri getirebilse bile içeriği bozulmuş ve anlaşılamaz olacağı için kullanılamaz halde olacaktır. Eğer programı kullanmadan önce sildiğiniz dosyaların da geri gelmemesini istiyorsanız, sabit diskinizdeki tüm boş alanların üzerinin yazılmasını ve daha sonra yeniden temizlenmesini de sağlayabilirsiniz.

Eğer verilerin üstüne bir defa yazılmasının yetersiz olduğunu düşünüyorsanız 30 adede kadar yeniden yazım sağlayabiliyor ve dolayısıyla silinen dosyalarınızın inanılmaz bir koruma ile ortadan kaldırılması mümkün hale geliyor. Veri güvenliğinize çok önem veriyorsanız ücretsiz olarak sunulan kullanımı kolay bu programı sakın kaçırmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • XetoWare File Shredder

    XetoWare File Shredder ile dosyalarınızı kalıcı olarak silebilirsiniz
  • Lavasoft File Shredder

    File Shredder ile dosyaları sisteminizden tamamen kaldırabilirsiniz. İzi sürülmemesi, hiçbir şekilde geri getirilmemesi gereken programları, sadece size ait olmasını istediğiniz bilgileri yok ederken bundan emin olun.
  • Securely File Shredder

    Bilgisayarınızdaki dosya ve klasörlerin bir daha erişilememek üzere temizlenmesini istiyorsanız bu ücretsiz uygulamayı deneyebilirsiniz.
  • SSuite File Shredder

    Bilgisayarınızdaki dosyaları tamamen silmek ve bir daha geri gelmelerini engellemek için bu programı indirin.
  • OW Shredder

    OW Shredder sayesinde bilgisayarınızdaki dosyalardan geri dönülemez bir şekilde kurtulabiliyorsunuz.
  • Alternate Archiver

    Alternate Archiver, dosyalarınızı belirli bir hiyerarşik düzende tutmanızı sağlayan güçlü bir programdır.
  • Alternate Directory

    Sabit diskinizde yer alan tüm gereksiz dosyaları silmek ve yer açmak için bu ücretsiz programı indirin.
  • Better File Rename

    Better File Rename, programlar arasında, en kapsamlı dosya yeniden adlandırma programıdır.