Altın Gönder

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
145 TOPLAM İNDİRME

Altın Gönder uygulaması ile akıllı telefonunuzdan altın satın alabilir, dilediğiniz kişiye gönderebilirsiniz.

Altın Gönder, Kuveyt Türk Bankası tarafından sunulan, mobil üzerinden gerçek altın göndermeyi mümkün kılan ilk uygulamadır. Arkadaşınızın düğününe gidemediğiniz durumlarda uygulama aracılığıyla altınınızı satın alabilir ve ona uzaktan altın hediye edebilirsiniz.

Android akıllı telefonlarla kullanılabilen Altın Gönder uygulaması, Kuveyt Türk Bankası müşteri olan – olmayan herkesin kullanımına sunulmuş bir mobil uygulama. Uygulama üzerinden altın göndermek te almak ta oldukça basit. Şöyle ki; 1 gramlık sertifikalı Kuveyt altınınızı kredi kartınızla satın alarak arkadaşınıza gönderiyorsunuz. Arkadaşınız da cep telefonuna gönderilen referans kodunu kullanarak herhangi bir Kuveyt Türk ATM’sinden gönderdiğiniz altını alıyor.

Altın Gönder, düğüne gidemediğiniz veya gidip te altın almayı unuttuğunuzda durumda hayatınızı kurtaracak olan bir mobil uygulama.

Erkan Calp

Altın Gönder

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Altın Gönder uygulaması ile iPhone'unuzdan arkadaşlarınıza altın yollayabilirsiniz.

Altın Gönder, arkadaşınızın düğününe gidemediğiniz veya düğüne gittiğiniz ancak altın almayı unuttuğunuz durumda oldukça işinize yarayacak bir mobil uygulama.

Kuveyt Türk Bankası tarafından sunulan Altın Gönder uygulaması ile kredi kartınızı kullanarak altın satın alabilir ve arkadaşınıza gönderebilirsiniz. Üstelik ne sizin ne de arkadaşınızın Kuveyt Türk Bankası müşterisi olması gerekmiyor.

Altın Gönder uygulaması ile sadece 1 gramlık sertifikalı Kuveyt Türk altını gönderebiliyorsunuz. Arkadaşınız cep telefonuna gönderilen kod ile altınını istediği bir zaman istediği bir Kuveyt Türk ATM’sinden alabiliyor.

Mobilde kullanılabilir olan ilk gerçek altın gönderme uygulaması özelliğini taşıyan Altın Gönder ile sevdiklerinize kolayca altın yollayabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • T3 Tutanak Gönder

    T3 Tutanak Gönder uygulaması ile, 16 Nisan Anayasa değişikliği referandumu sonuçlarının teyit edilmesine katkıda bulunun.
  • Gönder

    Android tabanlı mobil cihazlarda çalışan Gönder mobil uygulaması, sipariş ve teslimat hizmetlerini sunan bir online alışveriş uygulamasıdır.
  • Jestiniyap

    Jestiniyap - Anında Hediye Gönder uygulaması, hediye seçmekte zorlanan kişiler için hediye önerileri, tavsiyeler içeriyor.
  • Para Gönder

    Para Gönder, Akbank hesabınız veya kredi kartınız üzerinden para göndermenizi sağlayan Akbank'ın resmi para Android para gönderme uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.
  • Nadir Döviz

    Döviz ve altın fiyatlarını Nadir Döviz uygulaması üzerinden takip edebilmeniz mümkün.
  • Reis Kuyumculuk

    Reis Kuyumculuk uygulaması ile altın ve gümüş ürünlerini sipariş edebilmeniz mümkün.
  • Ball Smasher

    Objeleri parçalayarak geri dönüşüme gönder.