ALZip

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
19,292 TOPLAM İNDİRME
6.6 MB DOSYA BOYUTU

ALZip, 40'dan fazla sıkıştırma formatını destekleyen ücretsiz arşiv ve sıkıştırma programıdır.

ALZip bir arşiv ve sıkıştırma yazılımıdır. Hızlı ve kolay kullanım özelliklerine sahip bu yazılımı başlangıç seviyesinde bilgisayar kullanan kullanıcılar dahil her türlü kullanıcı kolaylıkla kullanabilir. Gelişmiş görevler, hızlı işlemler gibi farklı ihtiyaçlara her daim cevap verebilecek gelişmiş bir sıkıştırma yazılımıdır. 40 farklı arşivleme ve sıkıştırma formatını kolayca açabilir, imaj dosyaları (iso, bin), sanal CD dosyaları (lcd), 8 farklı arşiv ve sıkıştırma formatında dosyalar yaratabilir. Kendi kendine dışarı çıkartabilen (exe) uzantılı dosyalar da yaratabilir. Antivirüs yazılımları ile entegre çalışarak zararlı dosya içerebilecek dosyaları taramaya olanak tanır.

ALZip İndir

  • Windows 10 ile tam uyumluluk. Çok çeşitli Windows işletim sistemlerini de destekler.
  • Yüksek kapasiteli, kayıpsız sıkıştırma formatı EGG’nin yanı sıra 7z ve rar dahil 40’ın üzerinde sıkıştırma formatı
  • Çeşitli e-posta platformlarının ek boyutlarına uyması için farklı bölme boyutlarını destekler.
  • Kodlanmış dilleri belirler ve sıkıştırılmış dosyalar için bozuk başlıkları en aza indirmek için otomatik olarak uygular.
  • Şüpheli sıkıştırılmış dosyalar açılmadan önce uyarılır. Bazı dosya türleri açılmayacak şekilde ayarlanabilir.
  • Şüpheli sıkıştırılmış dosyalar kötü amaçlı yazılım kodunun çalıştırılamayacağı güvenli klasörlere çıkarılabilir.
  • Sıkıştırılmış dosyalarla birlikte bir gölgelendirici açan açan Bul ve resim dosyalarını ön izleme gibi çeşitli kolaylık özellikleri vardır.
  • ISO, BIN, LCD, IMG ve NRG için çeşitli CD imajları desteklenir, ISO dosyalarının çıkarılması da desteklenir.
Yeşim Halıcı

ALZip

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

ALZip, dosya sıkıştırma ve zipli dosyaları açma özellikli ücretsiz Android dosya yöneticisi uygulamasıdır.

ALZip, Android telefonlar için dosya sıkıştırma ve sıkıştırılmış dosyaları açma özelliğine sahip bir dosya yöneticisi uygulaması. ALZip, yalnızca dosyaları sıkıştırmak veya zipli dosyaları açmak için bir araç değil, aynı zamanda dosyaları açmak, kopyalamak, taşımak, silmek veya yeniden adlandırmak için bir dosya yöneticisidir. ALZip, dosya yönetimi uygulaması ve dosya sıkıştırma uygulamasının her işlevini içerir.

ALZip İndir Android

Zipleme ve Zipten Çıkarma: ALZip, dosyaları zip, egg ve alz formatlarında sıkıştırabilir ve zip, rar, 7z, egg, alz, tar, tbz, tbz2, tgz, lzh, jar, gz, bz, bz2, Iha dosyalarını çıkartabilir ve alz, egg ve rar arşivlerini bölebilir.

Dosya Yöneticisi: ALZip, klasör oluşturabilir, dosyaları silebilir/kopyalayabilir/taşıyabilir/yeniden adlandırabilir ve özellikler işlevini tıpkı PC’deki gibi kullanırsınız.

Kullanışlı Dosya Gezgini: ALZip, yerel dosyaları herhangi bir zorluk yaşatmadan bulmanız için kullanışlı bir dosya gezgini arayüzüne sahiptir.

Arşiv Görüntüleyicisi: Arşiv içindeki resim dosyaları çıkartılmadan görüntülenebilir.

Dosyaları Arama: ALZip dosya gezgini ile alt klasörler de dahil olmak üzere dosyalar ve klasörler aranabilir. Dosya yöneticisi işlevi aramadan sonra kullanılabilir.

Sürükle ve Bırak İşlevleri: Dosya veya klasörü dosya gezginindeki başka bir klasöre sürükleyip bırakırsanız taşımış veya kopyalamış, bir dosyaya sürükleyip bırakırsanız arşivlemek için sıkıştırmış, sıkıştırılmış arşive sürükleyip bırakırsanız arşivlemiş olursunuz. Rahat dosya yönetimi için ALZip’in sürükle-bırak işlevini kullanın.

Arka Planı Özelleştirin: ALZip, arka planınızı en sevdiğiniz resme göre özelleştirir.

Gezgin Olarak Arşivleyin: Sıkıştırılmış arşivi klasör gibi açın ve tıpkı bir dosya gezgini gibi sık kullanılanlara dosyaları ekleyin. Ek olarak, klasörler e-postaya eklenebilir veya buluta yüklenebilir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WinRAR

    WinRAR İndir Windows: Sıkıştırılmış RAR, ZIP, 7-Zip, ISO uzantılarına sahip arşiv dosyaları açmak için kullanabileceğiniz popüler bir sıkıştırılmış dosya açma ve dosya sıkıştırma programıdır.
  • HaoZip

    HaoZip, Çin'in en iyi dosya sıkıştırma ve sıkıştırılmış dosya açma programı olarak dikkat çekmekte.
  • UltimateZip

    UltimateZip, ZIP/ZIPX, RAR, ACE, LHA, 7-ZIP ve çok daha fazla sıkıştırılmış dosya uzantısını açabilen bir sıkıştırma programıdır.
  • Bandizip

    Bandizip, dosya sıkıştırma ve sıkıştırılmış dosya açma işlemlerini kolayca gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz bir programıdır.
  • Hamster Free Zip Archiver

    Hamster Free Zip Archiver ZIP, RAR, 7z, ISO, TAR gibi arşiv formatlarını destekleyen hızlı ve ücretsiz bir dosya sıkıştırma programı.
  • IZArc

    IZArc tamamen ücretsiz bir dosya sıkıştırma ve açma programıdır. 35'ten fazla değişik sıkıştırılmış arşiv formatını destekleyen bu basit ve güçlü araç ile arşivleriniz artık kontrolünüz altında.
  • Ashampoo ZIP Pro

    Ashampoo ZIP Pro programı sayesinde dosya sıkıştırma, arşivleme ve şifreleme işlemlerinizi en hızlı yoldan gerçekleştirebiliyorsunuz.
  • DMG Extractor

    DMG Extractor ile macOS işletim sistemi üzerinde kullanılan sıkıştırılmış DMG dosyalarını Windows üzerinde açabilirsiniz.