Amateur Surgeon 4

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME

Amateur Surgeon 4, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir ameliyat simülasyonudur.

Amateur Surgeon 4, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda doktorculuk oynamanıza imkan sağlayan bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Ameliyatlara katılıp insanların hayatlarını kurtardığınız oyunda eğlenceli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Dokturculuk oynadığınız bir oyun olarak karşımıza çıkan Amateur Surgeon 4'de ölüm döşeğindeki hastaları ameliyat ediyor ve hayatlarını kurtarmaya çalışıyoruz. Amatör bir cerrahı oynadığınız oyunda eğlenceli vakitler geçiriyor ve gerçek hastalıklara müdahale ederek hayatlar kurtarıyorsunuz. 100'den fazla hastalık türüyle savaşıyor ve hastalarınızı ameliyat masasına yatırarak cerrahi işlemler gerçekleştiriyorsunuz. Hastaları sağlıklarına kavuşturmak için ise talimatlara uymalı ve dikkatli olmalısınız. Göz, beyin, kalp ve akciğer ameliyatlarına katıldığınız oyunda eşsiz deneyimlerin sahibi oluyorsunuz. Hastaları iyileştirerek yüksek puanlara ulaşıyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz.

Farklı zorluk seviyelerinin ve eşsiz mekaniklerin yer aldığı oyunda doktorluk yeteneklerinizi gösterebiliyor ve eşsiz zamanlar geçirebiliyorsunuz. Amateur Surgeon 4 oyunu sizleri bekliyor. 

Amateur Surgeon 4 oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Amateur Surgeon 4

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
117 MB DOSYA BOYUTU

Amateur Surgeon 4, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir ameliyat simülasyonudur.

Amateur Surgeon 4, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir ameliyat simülastonu olarak karşımıza çıkıyor. Eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayan oyunda hastalıklarla mücadele ediyorsunuz.

Küçükken neredeyse tüm çocukların hayali ileride doktor olmaktır. Ancak yıllar içerisinde bu hayal değişkenlik gösteriyor ve başka meslekler tercih edilebiliyor. Ancak yine de içinizde doktor olmak varsa bu oyun tam size göre. Amatör bir cerrah olup ameliyatlara katılmanızı sağlayan Amateur Surgeon 4'de eğlenceli vakitler geçiriyor ve amansız hastalıklarla mücadele ediyorsunuz. 100'den fazla ölümcül hastalığa karşı savaş veriyor ve hastalarınızı fazla vakit kaybetmeden ameliyat ederek hayatlarını kurtarmaya çalışıyorsunuz. Göz, beyin, kalp ve akciğer gibi organların da ameliyatlarını gerçekleştiriyor ve becerilerinizi ortaya koyuyorsunuz. Oyunda başarılı olmak için size verilen talimatlara uymalı ve elinizi de çabuk tutmalısınız. Fazla dikkatli olmayı gerektiren oyun sizleri bekliyor.

Amateur Surgeon 4 oyununu tek başınıza oynayabileceğiniz gibi arkadaşlarınıza meydan okumak için de oynayabilirsiniz. Hastalıkları en kısa sürede tedavi edin ve en fazla hayatı kurtarmaya çalışın. Ayrıca farklı zorluk seviyelerinin de yer aldığı Amateur Surgeon 4 oyununu sakın kaçırmayın.

Amateur Surgeon 4 oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Amateur Surgeon 3

    Amateur Surgeon 3, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir ameliyat oyunudur.
  • Surgeon Simulator

    Surgeon Simulator, şanssız hasta Bob'u ameliyat ile tedavi etmeye çalışacağınız komik ve eğlenceli bir Android ameliyat oyunu.
  • Surgeon Doctor 2018

    Tüm hastaları iyileştirin ve ülkenin en iyi doktoru olun!
  • Airline Manager 4

    Uçak ve havaalanı meraklıları için havaalanı yönetim oyunu Airline Manager 4, yüzlerce uçak, binlerce havalimanı Airline Manager 4’te sizi bekliyor. 
  • Car Driver 4 (Hard Parking)

    Car Driver 4 (Hard Parking) mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir park etme oyunudur
  • RollerCoaster Tycoon 4 Mobile

    RollerCoaster Tycoon 4 Mobile, Atari tarafından ücretsiz olarak sunulan oldukça popüler bir lunapark yönetim oyunudur.
  • City Island 4

    City Island 4, daha önceki çıkan serilerinde oyuncuların ilgisini kazanmayı başaran en iyi şehir kurma oyunlarından bir tanesi.
  • 2 3 4 Kişilik Oyunlar APK

    tek bir cihazı kullanarak arkadaşlarınızla mücadele edebileceğiniz 2 3 4 Kişilik Oyunlar APK, içerisinde onlarca mini oyunu barındırıyor.