Ambar Takip Programı

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
6,613 TOPLAM İNDİRME
8.19 MB DOSYA BOYUTU

Ambar Takip Programının amacı, yatılı okulların girdi ve çıktılarını düzenli ve hızlı olarak işleme imkanı sunmak, yapılan girdi ve çıktı işlemleri sonucu oluşan ambar defterini yıl sonunda ambar defterine otomatik olarak işlemekti

Üreticiden:Ambar Takip Programının amacı, yatılı okulların girdi ve çıktılarını düzenli ve hızlı olarak işleme imkanı sunmak, yapılan girdi ve çıktı işlemleri sonucu oluşan ambar defterini yıl sonunda ambar defterine otomatik olarak işlemektir. Bunun yanında devletin standart matbularına uyumlu olarak, ayniyat teslim alma makbuzu, muayene fişi, isteme ve çıkarma kağıdı A4 ebadında, günlük tabela B4 ebadında ve ambar kontrol defteri A3 ebadında olmak suretiyle yazıcıdan almaktır. Zaten programımızın en önemli özelliği de budur. Piyasada bulunan diğer ambar programları, genel kullanım amacı ile üretilmiştir. Fakat bizim programımız, yatılı okullarda kullanılan matbuları ve yatılı okullardaki ürün girme-çıkma mantığını baz alarak üretilmiştir.
rn rn Ambar Takip Programı, kullanım kolaylığı sağlaması esas alınarak tasarlanmış ve Bolu İzzet Baysal Turizm ve Otelcilik Lisesi ambar memuru Mustafa Demirel ile koordineli bir şekilde çalışılarak üretilmiştir.
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ambar Takibi Programı

    Ambar Takibi Programı, sunucu/istemci çalışabilme, ayrıntılı raporlama, matbu fiş ve listeler, listeleri Microsoft Excel'e aktarabilme özelliklerine sahiptir.
  • CD & DVD Takip Programı 1.6.66

    CD & DVD Takip programı fiyatlara kolaylıkla ulaşmanız için. Merkez Bankası döviz turlarınıda alıyor.
  • Pizza Takip Programı

    Pizza salonları için sipariş programı.
  • Fiyat Listeleri Takip Programı

    Fiyat Listeleri Takip Programıdır. (Dos)
  • İKSİR Hasta Takip

    Hasta Takip Programı
  • A-Tüp Abone Takip

    Tüp bayileri için hazırlanmış bir abone takip programı.
  • Cafe - Bar - Restoran Takip V.2.0

    Cafe - Bar - Restoran Takip Programı Full
  • Teknik Servis Takip

    Teknik Servis Takip programı bilgisayar firmalarına yönelik hazırlanmış bilgi takip programıdır.