Ambition of the Slimes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
153 TOPLAM İNDİRME

Taktiksel JRPG sevenler için ücretsiz sunulan Ambition of the Slimes, farklı hikayesiyle dengeleri tersine çeviriyor.

İlk kez JRPG oynamıyorsanız bu duruma kesinlikle aşinasınız ama biz yine de anlatalım. Hani oyuna yeni başlarken ufak balçıkları öldürerek seviye atlıyorsunuz ya, bu kez bu ufak renkli ve sevimli canlıların hikayesi anlatılıyor. Başkaları kahraman olsun diye kurban edilen bu masum canlıların kurban olmak istemediği ve adaletsizliğin burunlarına tak ettiği bir dünyadayız.

Yaşadıkları eziyeti sonlandırmak isteyen çamurlar hakimiyeti ellerine almaya çalışıp hayatta kalma mücadeleleri adına insanlarla mücadele yolunu seçiyorlar. Bu vesileyle bizleri Final Fantasy Tactics benzeri etkileyici bir oyun karşılıyor. Fantastik savaşçı sınıflarını birer birer parazit olarak ele geçirdiğiniz oyun ücretsiz ama uygulama içi satın alma seçenekleri sizin yeni karakterler açmanıza olanak tanıyor.

Oyunun hikayesinde dünya yok olmanın eşiğine gelmiş durumda. İnsan olarak bilinen zalim bir uygarlık yoktan var olarak kısa bir zaman içerisinde tüm dünya üzerinde kontrol kazanmayı başarıyor. Bu olay sonucunda ormanlar yakılıyor, gökyüzü ve okyanuslar kir yığınlarıyla doluyor ve vicdansız yönetimler önlerine engel olan her şeyi imha ediyor. Dünyanın sonunu hızlandıran bu varlığı yeryüzünden silip huzuru geri getirme çabası içerisinde olan çamurlar doğal düzenin kurtarıcıları olarak kendilerini feda ediyorlar.

Alper Çetiner

Ambition of the Slimes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Taktiksel JRPG sevenler için ücretsiz sunulan Ambition of the Slimes, farklı hikayesiyle dengeleri tersine çeviriyor.

Daha önce JRPG oynayan herkes bilir ki, başlangıç aşamasında her daim ufak çamurumsu yaratıkları öldürerek tecrübe puanları kazanılıyor. Bu uğurda birçok ufak ve sevimli canlı türleri renkleri ayırt edilmeksizin katlediliyor. Neden? Çünkü bu oyun dünyasına yeni bir kahraman lazım!

Bu çileyi artık sonlandırmak isteyen çamurlar inisiyatifi ellerine alıp isyan bayrağı çekiyorler. Bunun neticesinde gelişen olaylar ise bir Final Fantasy Tactics benzeri oyunla aktarılıyor. Fantastik dünyaya ait olan birçok kahramanı parazit gibi ele geçirerek hükmettiğiniz oyunda ücretsiz bir oyun keyfi sizi beklerken uygulama içi satın alma sayesinde ek karakterlere de sahip olabiliyorsunuz.

Oyunun hikayesi gereği dünya yok olma tehlikesiyle burun buruna. İnsan olarak anılan kötü bir uygarlık bilinmeyen bir yerden ortaya çıkıyorlar ve dünyayı avuçlarının içinde alıyorlar. Ormanlar yanıyor, gökyüzü ve denizler kirleniyor. Bunlar da yetmezmiş gibi zorba hükümdarlıklar onlara engel olan her şeyi yok ediyor. Dünyayı sona sürükleyen bu felaketten kurtulmak adına kendilerine savaş açılmış çamurlar müdafa sürecine geçiyorlar.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heroes Of The Kingdom

    Heroes of the Kingdom, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.
  • Star Wars: Knights of the Old Republic

    Star Wars: Knights of the Old Republic klasik RPG oyununun Android versiyonudur
  • The Ring of Wyvern

    Ejderha yüzüğünü bulmalısınız!
  • LEGO The Lord of the Rings

    LEGO The Lord of the Rings mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • The Ark of Craft: Dinosaurs

    The Ark of Craft: Dinosaurs mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur
  • Christmas Stories: The Gift of the Magi

    Farklı mekanlarda gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Heroes of the Dungeon

    Heroes of the Dungeon, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Iron Maiden: Legacy of the Beast

    Iron Maiden: Legacy of the Beast, heavy metal grubu Iron Maiden'ın Android cihazlarda oynanabilir resmi oyunu.